Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Διαμαρτυρία για τη διαρροή της συνέντευξης Μέρκελ


Ανακοίνωση ΠΟΣΠΕΡΤ:

Χθες το βράδυ πριν μεταδοθεί από τη Δημόσια τηλεόραση το περιεχόμενο της αποκλειστικής συνέντευξης της καγκελαρίου Μέρκελ στην ΕΡΤ, εμφανίστηκαν τα κυριότερα αποσπάσματά της από ανταποκριτή στη Γερμανία, στο δελτίο του ΜEGA καναλιού!!!

Αποδέκτες του αποκλειστικού υλικού ήταν ο Κος Μόσιαλος (που ήταν μαζί με τον Πρωθυπουργό), καθώς και το γραφείο τύπου στη Γερμανία.

Ζητάμε από τον κύριο Μόσιαλο να διερευνήσει το γεγονός της μετάδοσης από το ιδιωτικό κανάλι, πριν καν μεταδοθεί από την ΕΡΤ και να αποδώσει ευθύνες σε όσους κυκλοφόρησαν με έγγραφο του γραφείου τύπου της Πρεσβείας την αποδελτίωση της συνέντευξης.

Κύριε Υπουργέ μη μας πείτε ότι το κείμενο που κυκλοφόρησε και μάλιστα σε έντυπο της Πρεσβείας, έγινε από τους υφισταμένους σας ερήμην σας.

Αν είναι έτσι, είτε σεις πρέπει να πάτε στο σπίτι σας, είτε οι υφιστάμενοί σας στο δικό τους.

Πόσω μάλλον όταν την Κυριακή το βράδυ, για μια δήλωση φοιτητών ενός λεπτού, κινητοποιήθηκε όλη η Κυβέρνηση – και κατά δική σας δήλωση – και ο Πρωθυπουργός, ενώ για ένα τόσο σοβαρό θέμα που για όλη την Ελλάδα παρουσίαζε μεγάλο ενδιαφέρον και η ΕΡΤ το διαφήμιζε ως αποκλειστικό, ή δεν καταλάβατε τίποτα, ή γίνατε πάλι ο Δούρειος Ίππος της δημόσιας τηλεόρασης.


Εμείς οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ για μία ακόμη φορά αναρωτιόμαστε: Για λογαριασμό ποιών συμφερόντων απαξιώνεται ξανά η Δημόσια ΕΡΤ; Για ποιων τα χατίρια και για ποιες σκοπιμότητες προσπαθούν κάποιοι να αναιρέσουν και πάλι τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Δημόσιας τηλεόρασης;

Μήπως επειδή ενοχλήθηκαν από την πρόσφατη δημοσκόπηση, που αναδεικνύει την ΕΡΤ ως το μέσο που εμπιστεύονται περισσότερο για την ενημέρωσή τους οι Έλληνες πολίτες;

Σε κάθε περίπτωση αναμένουν την απάντησή σας και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ αλλά και οι Έλληνες πολίτες που χρηματοδοτούν την ΕΡΤ. Είστε υποχρεωμένος να δώσετε μια πειστική απάντηση.
Εκτός και αν σκοπεύετε να κρυφτείτε και πάλι πίσω από μια εντολή που λάβατε(;) από τον κ. Πρωθυπουργό, γεγονός που τον εκθέτει μαζί με σας ανεπανόρθωτα.
Τι συμβαίνει λοιπόν κύριε Μόσιαλε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...