Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Πρεμιέρα για την ''Ελένη'' Δευτέρα 3 Οκτωβρίου


Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του Alpha για τη νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

''Μετά από δεκαέξι χρόνια συνεχούς παρουσίας στην πρωινή ζώνη, η Ελένη Μενεγάκη αλλάζει συνήθειες και μαζί της αλλάζουμε και εμείς. Από τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, στις 13:00 και κάθε μέρα, δίνουμε ραντεβού στη συχνότητα του Alpha με την Ελένη, μια νέα εκπομπή αλλά και ένα γνώριμο, αγαπημένο πρόσωπο.

Με την αφοπλιστική της προσωπικότητα και τη ζεστασιά που αποπνέει, η Ελένη κρατάει για τρεις ώρες συντροφιά στους τηλεθεατές μέσα από μία εκπομπή ψυχαγωγική αλλά και χρηστική, επίκαιρη αλλά και αισιόδοξη. Μέσα από νέες και παλιές ενότητες η εκπομπή παρέχει στους τηλεθεατές ενημέρωση, πρακτικές συμβουλές, έξυπνες ιδέες αλλά και θετική ενέργεια. Με ακόμα πιο διευρυμένη θεματολογία, η Ελένη υποδέχεται όχι μόνο διάσημους προσκεκλημένους αλλά και καθημερινούς ήρωες που εμπνέουν με τη ζωή και τις πράξεις τους, καθώς και ειδικούς συνεργάτες που με την εμπειρία και τη γνώση τους φωτίζουν σημαντικά θέματα της καθημερινότητας και της επικαιρότητας.


Δίπλα στην Ελένη μία δυναμική ομάδα συνεργατών που θα δώσουν, ο καθένας με τον τρόπο του, το δικό τους στίγμα: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Άση Μπήλιου, Αλέξανδρος Μωρέλλας, Σοφία Χουντάση, Πέτρος Δεμερτζής και Άλεξ Κάβδας.

Αρχισυντάκτρια της εκπομπής είναι η Ελένη Γελαλή και σκηνοθέτης ο Κώστας Υφαντής.

Από τις 3 Οκτωβρίου, αλλάζουμε συνήθειες! Ελένη και τα μεσημέρια δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια!''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...