Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Επίσημη ανακοίνωση:Έρχεται το ''Πρωινό ΑΝΤ1''

Ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Λίτσα Πατέρα και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα δίνουν καθημερινά, από τις 17 Οκτωβρίου το δικό τους στίγμα στην Πρωινή Ζώνη μέσα από το  «Πρωινό ΑΝΤ1»! Με 4 βασικές ενότητες το «Πρωινό ΑΝΤ1» θα ξεκινά στις 7 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 13:00.

Με νέο χαρακτήρα, ύφος και  δομή το «Πρωινό ΑΝΤ1» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 7 το πρωί  και φιλοδοξεί να διαμορφώσει ένα νέο τοπίο στην πρωινή ενημέρωση και ψυχαγωγία. Βασική καινοτομία του προγράμματος είναι ότι ο ΑΝΤ1 πλέον διαμορφώνει μια σπονδυλωτή  Πρωινή Ζώνη με τέσσερις ενότητες.

Η πρώτη ενότητα ξεκινά στις 7, με ενημέρωση και την πρώτη «καλημέρα» την ακούμε από τον Γιώργο Παπαδάκη! Ο εδώ και 21 χρόνια απόλυτος κυρίαρχος της πρωινής ενημέρωσης, με την αξιοπιστία που τον διακρίνει, θα μας δίνει το στίγμα της επικαιρότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό , με  ρεπορτάζ από τον πολιτικό και οικονομικό χώρο, με σημαντικούς καλεσμένους, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις σε όλα τα φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα της καθημερινότητας. O Γιώργος Παπαδάκης με το χιούμορ και την αμεσότητά του, θα μας προσφέρει την καθημερινή ενημέρωση, έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει! Μαζί του μια μεγάλη ομάδα συνεργατών ( εξειδικευμένοι ο καθένας σε διαφορετικό τομέα)  όπως ο Ντίνος Σιωμόπουλος, η Ντόρα Κουτροκόη, η Χριστίνα Τσιόκρη κ.α.

Ακολουθούν:

Η ενότητα με θέμα την  Αστρολογία. Η Λίτσα Πατέρα, θα μας «καθοδηγεί» με τις πιο έγκυρες και εμπεριστατωμένες προβλέψεις, που θα καλύπτουν αναλυτικά πλέον ακόμα και κοινωνικά θέματα και εξελίξεις της επικαιρότητας. Η Λίτσα Πατέρα, δεν είναι απλώς μια καταξιωμένη αστρολόγος. Είναι ένας δικός μας άνθρωπος που όχι μόνο συμβουλευόμαστε, αλλά και εμπιστευόμαστε!

Η ενότητα με θέμα τη Μαγειρική και οικοδέσποινα την πολυαγαπημένη σεφ, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Με το εξαιρετικό ταλέντο η Αργυρώ θα μας παρουσιάζει πρωτότυπες συνταγές, ξεχωριστές γευστικές  προτάσεις, εύκολες και πρακτικές λύσεις, φέρνοντας στην κουζίνα μας τη νοστιμιά και ανοίγοντάς μας την όρεξη… για τη μαγειρική

Στην τέταρτη ενότητα, θα μας υποδέχονται  ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου σε ένα magazino, με ανάλαφρη διάθεση, ενδιαφέροντα ρεπορτάζ, χρηστικές συμβουλές  και πολλή ψυχαγωγία. Ο Χρήστος Φερεντίνος, γνωστός για το επικοινωνιακό του χάρισμα, την πολυετή εμπειρία του και το αστείρευτο χιούμορ του, θα μας χαρίσει απολαυστικές τηλεοπτικές στιγμές με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Η Σίσσυ Χρηστίδου, μια νέα και ταυτόχρονα ιδιαίτερα έμπειρη σε ψυχαγωγικά προγράμματα, παρουσιάστρια,  με τη φρέσκια ματιά της, την αμεσότητα και τη δημιουργικότητα της, θα δίνει το γυναικείο τόνο στην καθημερινότητά μας. Σε ειδική συνεργασία ο Σπύρος Σούλης, η Χριστίνα Πολίτη και η Αντωνία Καλλιμούκου.

Η νέα πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 θα φιλοξενείται σε ένα ενιαίο και σύγχρονο πλατό. Το συγκεκριμένο πλατό, είναι άρτια εξοπλισμένο και σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τόσο τεχνικά, όσο και αισθητικά το «Πρωινό ΑΝΤ1» .

Καινοτομία, σύγχρονη ματιά  και πολυαγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα στην πιο ενδιαφέρουσα πρόταση της πρωινής ζώνης.
«Πρωινό ΑΝΤ1»,  Συντονιστείτε από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 07:00, στον ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...