Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

Αντέχει στην κρίση η συνδρομητική TV


Το 22% των νοικοκυριών έχει αποκωδικοποιητήΔεν φαίνεται να θυσιάζεται προς το παρόν τουλάχιστον στο «βωμό» της οικονομικής κρίσης η διασκέδαση εντός σπιτιού που ακούει στο όνομα «συνδρομητική τηλεόραση». Το αξιοπερίεργο μάλιστα είναι ότι το 22% των νοικοκυριών έχουν κάποιο αποκωδικοποιητή, είτε της Nova είτε του Conn-x TV, με το ποσοστό να βαίνει αυξανόμενο, καταδεικνύοντας ότι η συνδρομητική τηλεθέαση δεν θεωρείται πολυτέλεια, αλλά μια φθηνή διασκέδαση για 447.000 οικογένειες.


Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Έθνους, οι ψηφιακοί συνδρομητές της Nova στην Ελλάδα αγγίζουν τους 368.343, αριθμός που αποτελεί νέο ιστορικό ρεκόρ για την εταιρεία.

Το 2011 ο ΟΤΕ απέκτησε άλλους 6.400 συνδρομητές του Conn-x TV, με το σύνολο τους να ξεπερνά τους 56.000 και ετοιμάζεται για την επικείμενη διάθεση υπηρεσιών δορυφορικής τηλεόρασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οργανισμός πρόκειται να υπογράψει με το Δημόσιο τη νέα σύμβαση παραχώρησης για τη μετάδοση τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων μέσω δορυφόρου.
(newsbeast.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Media Metadata

Networked Blogs

like

Συνολικές προβολές σελίδας