Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Star : Τί θα γίνει με την Τατιάνα Στεφανίδου?

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ? 
 
Μετά βαΐων και κλάδων ανακοινώθηκε πέρσι τέτοια εποχή η μεταγραφή της Τατιάνας Στεφανίδου από τον ΑΝΤ1 … στο Star. Από τον ενθουσιασμό περάσαμε στην απόλυτη σιωπή. Στο μικρό κανάλι της Κάτω Κηφισίας προχώρησαν ήδη σε διευρυμένες συζητήσεις με την Χριστίνα Λαμπίρη και το δίδυμο Φώτης Σεργουλόπουλος – Μαρία Μπακοδήμου που εκτός απρόοπτου θα συνεχίσουν κανονικά και την επόμενη σεζόν. Ωστόσο η διοίκηση του σταθμού δεν φαίνεται να βιάζεται σε ότι αφορά το πρόσωπο της Τατιάνας Στεφανίδου, ένα από τα (μέχρι πέρσι) δυνατά ονόματα του καναλιού.
 
 
Δεν είναι κοινό μυστικό ότι η παρουσιάστρια ζορίστηκε όχι μόνο στο να εδραιώσει την εκπομπή της «Αξίζει να το ζεις» στο μοτίβο που προστάζει το κανάλι του Star, αλλά και να παρακινήσει τους τηλεθεατές να επιλέξουν την εκπομπή της το μεσημέρι. Ουσιαστικά μαζί με το μεσημεριανό «Super Star» που δέχθηκε δεκάδες σκηνικές αλλαγές και το «Αξίζει να το ζεις» δέχθηκε ένθερμη υποστήριξη από την διοίκηση με κορύφωση την επένδυση σε ένα μοτίβο αυτοτελών real-life επεισοδίων και ιστοριών ανθρώπων της διπλανής πόρτας.
 
Υποστήριξη που δεν έφερε την εμπορική επιτυχία και μάλιστα η εκπομπή στο μεγαλύτερο μέρος των μεταδόσεων δεν κατάφερε να περάσει τον μέσο όρο του Star στο εμπορικό κοινό. Οι τελικές αποφάσεις πάντως θα παρθούν και θα συζητηθούν σε λίγες μέρες. Η παρουσιάστρια εκτός από ραγδαία μείωση στον μισθό, ενδεχομένως και πιθανώς θα δεχθεί και την πρόταση για … μαγνητοσκόπηση της εκπομπής, γεγονός που θα μειώσει επιπλέον το μπάτζετ

(
http://tvnea.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Media Metadata

Networked Blogs

like

Συνολικές προβολές σελίδας