Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

Διάλυση της Multichoice Κύπρου


Την εκούσια εκκαθάριση της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, Multichoice Cyprus, από τους πιστωτές της, αποφάσισε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρείας.

Η διάλυση της εταιρείας, η οποία διαχειριζόταν τους πελάτες του δορυφορικού προγράμματος Nova, δεν επηρεάζει την εκπομπή του συνδρομητικού μπουκέτου, το οποίο θα συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του υπό τον έλεγχο της Multichoice Hellas από την 1η Ιουλίου.


Στην ιστοσελίδα της εφημερίδας "Καθημερινή" Κύπρου δημοσιεύται δήλωση ανωτέρου στελέχους της Multichoice Hellas, σύμφωνα με το οποίο η εταιρεία, η οποία ελέγχεται από τον όμιλο Forthnet [FORr.AT] στην Ελλάδα, όχι μόνο δεν έχει σκοπό να βάλει λουκέτο στο Nova Cyprus, αλλά θα την αναβαθμίσει με πρόγραμμα υψηλής ευκρίνειας κι άλλες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Το ίδιο στέλεχος υπέδειξε ότι τόσο το τηλεοπτικό πρόγραμμα που προβάλλεται από το Nova Cyprus όσο και η συνδρομητική βάση της πλατφόρμας, ανήκουν στην Multichoice Hellas κι ως εκ τούτου η εκκαθάριση και διάλυση της θυγατρικής στην Κύπρο δεν θα επηρεάσει την εξυπηρέτηση των συνδρομητών, οι οποίοι ανέρχονται στις 10 χιλιάδες περίπου. «Το μήνυμά μας προς αυτούς», τόνισε, «είναι ότι η δορυφορική πλατφόρμα Nova παραμένει στην Κύπρο και γίνεται ακόμη πιο δυνατή».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
(nafteboriki.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Media Metadata

Networked Blogs

like

Συνολικές προβολές σελίδας