Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Παραιτήθηκε από τον ΑΝΤ1 ο Κ. Κιμπουρόπουλος



Την παραίτησή του από τον ΑΝΤ1 υπέβαλλε ο πρόεδρος της ΕΙΤΗΣΕ Κώστας Κιμπουρόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κιμπουρόπουλος απέστειλε επιστολή στη διοίκηση του ΑΝΤ1 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, με την οποία γνωστοποίησε την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου του Ομίλου, η οποία έγινε άμεσα δεκτή.

Οι λόγοι της αποχώρησής του μετά από συνεργασία 17 ετών, δεν έχουν διευκρινιστεί, πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι πρόκειται για συναινετικό διαζύγιο. Το «κενό εξουσίας» μετακυλίεται στην Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας, στην οποία ο Κώστας Κιμπουρόπουλος εκπροσωπούσε το κανάλι του Αμαρουσίου από τη θέση του προέδρου, αλλά και στη Digea όπου κατείχε τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η επόμενη μέρα για την ΕΙΤΗΣΕΕ αναμένεται να αποφασιστεί στα τέλη του μήνα οπότε θα διεξαχθεί η προγραμματισμένη Ετήσια Γενική Συνέλευση.

Πηγή real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...