Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

Deloitte: Η Coca-Cola 3Ε στις 100 ισχυρότερες εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων παγκοσμίως

Από το http://www.xrimanews.gr


Υπάρχουν και καλά νέα ας τους δώσουμε προσοχή..Την 77η θέση καταλαμβάνει η Coca-Cola 3Ε στον κατάλογο των ισχυρότερων εταιρειών καταναλωτικών προϊόντων σε ολόκληρο τον κόσμο, σύμφωνα με σχεςτική έκθεση της DeloitteΤην 77η θέση καταλαμβάνει η Coca-Cola 3Ε στον κατάλογο των ισχυρότερων εταιρειών καταναλωτικών προϊόντων σε ολόκληρο τον κόσμο, σύμφωνα με σχεςτική έκθεση της Deloitte που λαμβάνει υπόψη τα δημοσιευμένα οικονομικά αποτελέσματα για το λογιστικό έτος 2009 (Ιούνιος 2009- Ιούνιος 2010).
Η συγκεκριμένη αναφορά, που συντάχθηκε από την Deloitte Research, εντοπίζει και ιεραρχεί τις 250 μεγαλύτερες εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ συμπεριλαμβάνει
αναλύσεις σχετικά με τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας, με τις βασικές τάσεις που επηρεάζουν τον κλάδο των καταναλωτικών προϊόντων καθώς και με την κεφαλαιοποίηση της συγκεκριμένης αγοράς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Coca-Cola 3Ε κατατάσσεται στη λίστα από την πρώτη έκδοσή της το 2008, βελτιώνοντας μάλιστα κάθε χρόνο τη θέση της.

Αύξηση των περιθωρίων κέρδους
Συνολικά, στις 250 κορυφαίες εταιρίες του κλάδου παρατηρήθηκε πτώση των σύνθετων πωλήσεων της τάξης του 1,2% για το λογιστικό έτος 2009. Παρά το γεγονός ότι το ποσοστό της πτώσης επιβραδύνθηκε ή ακόμα και ανετράπη για κάποιες από τις επιχειρήσεις κατά το τελευταίο τετράμηνο του 2009, 149 από τις 250 εταιρίες της λίστας σημείωσαν αρνητική ανάπτυξη των πωλήσεων σε επίπεδο έτους.
Πάντως, αρκετές εταιρίες αντέδρασαν γρήγορα σε αυτό το περιβάλλον, με στόχο να προσαρμόσουν τις
δομές κόστους τους, προκειμένου να διατηρήσουν ή και να βελτιώσουν την κερδοφορία τους. Έτσι, το...... διαβάστε περισσότερα
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Media Metadata

Networked Blogs

like

Συνολικές προβολές σελίδας