Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ρεκόρ επισκέψεων στη σελίδα του Messi στο Facebook!

Σχεδόν επτά εκατομμύρια «χτυπήματα» δέχθηκε από το πρωί η σελίδα του Λιονέλ Μέσι στο Facebook!  Ναι καλά διαβάσατε…

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα εντάχθηκε σήμερα το πρωί στο γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης και το επίσημο γκρουπ του (LeoMessi) έχει ήδη συγκεντρώσει 6.750.000 "likes"! Αυτό σημαίνει ότι περίπου 15 άτομα ανά δευτερόλεπτο "κλικάρουν" την επιλογή "like" τις τελευταίες 12 ώρες, αριθμός εξωπραγματικός.


«Όλα! Καλωσήλθατε όλοι. Σας ευχαριστώ πολύ για το μεγάλο αριθμό μηνυμάτων που έλαβα. Είμαι ενθουσιασμένος! Από τώρα θα είμαστε πιο στενά δεμένοι», είναι το πρώτο μήνυμα που απηύθυνε στους θαυμαστές του ο 24χρονος επιθετικός και κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου την τελευταία διετία.

(zougla online)

Η δήλωση αυτή σχολιάστηκε ήδη 6.300 φορές (και ολοένα αυξάνονται) ενώ "άρεσε" σε 23.000 άτομα. Ετσι, αρχίζει από σήμερα μία διαφορετική "μάχη" με αντίπαλο τον έτερο σούπερ σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει δημιουργήσει σελίδα στο facebook από τον περασμένο Ιούνιο, η οποία αριθμεί κάτι παραπάνω από 23 εκατομμύρια μέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...