Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Μεταβίβασε το 15,206% της Alapis ο Λ. Λαυρεντιάδης Πηγή:www.capital.gr

Στον Βουλγαρο-ιρακινό Mario Al-Jebouri, συνιδρυτή του fund Lamda Partners, μεταβίβασε ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης ποσοστό 15,206% της Alapis. Ο κ. Λαυρεντιάδης παραμένει στην Alapis με ποσοστό 6,119% και σύμφωνα με πηγές της εταιρείας επί του παρόντος σκοπεύει να διατηρήσει το εν λόγω ποσοστό. 

Ο Mario Al-Jebouri, ο οποίος έχει διατελέσει χρηματοοικονομικός σύμβουλος στην κυβέρνηση της Βουλγαρίας και πρώην στέλεχος σε Lazzard και Barclays, τίθεται

επικεφαλής του Lamda Partners, αναλαμβάνοντας την προεδρία του fund. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η μεταβολή πραγματοποιήθηκε, μετά την πώληση του συνόλου των μετοχών / μεριδίων που κατείχε στις εταιρείες ZIRBUKA ENTERPRISES LTD (η οποία κατέχει άμεσα ποσοστό 5,206% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας), Lamda PARTNERS GP LIMITED (η οποία κατέχει έμμεσα ποσοστό 10% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας) και Lamda PARTNERS (INVESTORS) LTD.

Παράλληλα, στις 16/12 ο κ. Mario Al-Jebouri, ότι, απέκτησε έμμεσα ποσοστό 15,206% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας, που αντιστοιχούν σε 37.276.585 κοινές ονομαστικές μετοχές αυτής. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Mario Al-Jebouri δήλωσε ότι κατέχει άμεσα το 100% των μετοχών της JINAKELA TRADING LIMITED, η οποία με τη σειρά της κατέχει το 100% των μετοχών της ILERFON INVESTMENTS LIMITED. Στις 16/12/2010, η ILERFON INVESTMENTS LIMITED απέκτησε των σύνολο των μετοχών / μεριδίων των εταιρειών ZIRBUKA ENTERPRISES LTD (η οποία κατέχει άμεσα ποσοστό 5,206% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας), LAMDA PARTNERS GP LIMITED (η οποία κατέχει έμμεσα ποσοστό 10% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας) και LAMDA PARTNERS (INVESTORS) LTD. 

Πριν από την απόκτηση αυτή, ο κ. Mario Al-Jebouri δεν κατείχε, άμεσα ή έμμεσα, μετοχές ή δικαιώματα ψήφου της εταιρείας. 


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...