Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Τζούλια Αλεξανδράτου και Έφη Θώδη στο Ηρώδειο!


Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ η Τζούλια Αλεξανδράτου και η εκπομπή της «Καφές με τη Τζούλια» μέσα από γνωστό τηλεοπτικό κανάλι.

Πρώτη της καλεσμένη ήταν η Έφη Θώδη στην οποία πήρε συνέντευξη περιπλανώμενη με μία ασημί τουαλέτα μέρα μεσημέρι, με φόντο το Ηρώδειο και μουσική υπόκρουση Μίκη Θεοδωράκη.

Η συνέντευξη όμως δεν περιορίστηκε μόνο στο χώρο του Ρωμαϊκού Ωδείου, καθώς μεγάλο μέρος της συνεχίστηκε και στο σπίτι της τραγουδίστριας.


Κάποιες από τις ερωτήσεις της Τζούλιας έφεραν σε δύσκολη θέση την καλεσμένη, καθώς η παρουσιάστρια είχε απορίες όπως για παράδειγμα «πόσες τρύπες έχει το κλαρίνο»…, με την Έφη να απαντά απλά πολλές!

Και αφού οι απορίες της για το κλαρίνο λύθηκαν έκαναν αυτό που κάνουν αν όχι όλοι, σχεδόν όλοι στην τηλεόραση.., μαγείρεψαν τυρόπιτα με δυόσμο.

Η ώρα πέρασε με την τέχνη και την μαγειρική και η Τζούλια ανανέωσε το ραντεβού της για την άλλη εβδομάδα, κρατώντας με τον δικό της μοναδικό τρόπο συντροφιά στους ξενύχτηδες.

(i-live news)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...