Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Στις 22/12 τα εγκαίνια του Athenian Capitol


Για την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010 μετατέθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του πολυχώρου Athenian Capitol και του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου, λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ για τις 15 Δεκεμβρίου 2010.


Η προγραμματισμένη Διεθνής Συνάντηση του ICSC (Διεθνές Συμβούλιο Εμπορικών Κέντρων) θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 15 Δεκεμβρίου 2010 στο Συνεδριακό Κέντρο του Athenian Capitol, ενώ τα εμπορικά καταστήματα του Athenian Capitol θα λειτουργούν, όπως έχει αρχικά προγραμματιστεί, από την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010.

Ο νέος πολυχώρος του ομίλου Χαραγκιώνη, στη συμβολή των οδών Γ' Σεπτεμβρίου & Ιουλιανού, συνολικής επένδυσης 45 εκατ. ευρώ, με μικτή επιφάνεια που φτάνει τα 30.000 τμ, εκτιμάται ότι θα δέχεται περισσότερους από 3.000.000 επισκέπτες σε ετήσια βάση.

Σύμφωνα με τον εκτελεστικό πρόεδρο του ομίλου, Θεόδωρο Χαραγκιώνη, το νέο συγκρότημα φιλοδοξεί να γίνει κέντρο αναφοράς και σε διεθνές επίπεδο, καθώς θα στεγαστεί μόνιμα το πρώτο Μουσείου Ιστορικού Αυτοκινήτου στην Αθήνα, που θα λειτουργεί υπό την αιγίδα του «Ιδρύματος Θεόδωρου Ν. Χαραγκιώνη».

Στον πολυχώρο θα λειτουργεί συνεδριακό κέντρο, κινηματογράφος 3D, 30 περίπου εμπορικά καταστήματα, 10 εστιατόρια και καφετέριες καθώς και υπόγειο γκαράζ, οκτώ ορόφων, για 800 αυτοκίνητα.

(nafteboriki.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...