Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ε.Ε.: Για τον Ιανουάριο μετατίθεται η απόφαση συγχώνευσης Aegean/Ολυμπιακής


Ανεστάλη μέχρι τον Ιανουάριο η απόφαση των αντιμονοπωλιακών αρχών της Ε.Ε. για τη συγχώνευση Aegean Airlines – Olympic Αir, όπως έκανε γνωστό ο αρμόδιος Επίτροπος Χοακίν Αλμούνια, χωρίς ωστόσο να δώσει κάποιο συγκεκριμένο λόγο για την καθυστέρηση στην έκδοση της απόφασης.

Συνήθως η Επιτροπή παρατείνει τις σχετικές προθεσμίες σε περίπτωση που οι εταιρείες προτείνουν παραχωρήσεις για να καθησυχάσουν τις ανησυχίες περί στρέβλωσης του ανταγωνισμού.



«Όπως και με τις προηγούμενες περιπτώσεις αεροπορικών εταιρειών, θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η ενοποίηση στον τομέα δεν θα γίνει σε βάρος των καταναλωτών και των επιχειρήσεων στην Ευρώπη», τόνισε ο Επίτροπος.

Αναδημοσίευση απο nafteboriki.gr -Πηγή: Reuters
«Η μεγάλη δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι οι δύο εταιρείες κατέχουν σχεδόν το σύνολο της εγχώριας αγοράς στην Ελλάδα», σημείωσε ο κ. Αλμούνια κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση για τον Ανταγωνισμό που διοργάνωσε η βελγική προεδρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...