Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

O Λαζόπουλος σχολίασε αρνητικά τον "Α"

Με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη έκανε πρεμιέρα ο Λάκης Λαζόπουλος και σε έναν από τους διαλόγους των «Μήτσων» σχολίασαν τα τηλεοπτικά... «κράζοντας» τον Alpha για τα προγράμματα του!
Ο Λάκης όχι μόνο δεν δίστασε να σχολιάσει τα του καναλιού, αλλά παραδέχτηκε ότι ο Alpha έχει προγράμματα β' κατηγορίας!!!
Στον διάλογο με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ο Λαζόπουλος ρωτάει «Αγόρασες το Mega; Γιατί αν το έκανες θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Έχετε κάνει χρυσές μεταγραφές, Σκορδά, Μανωλίδου. Θα πετάξει το καναλάκι.. Είναι και ο Λιάγκας... Πρόγραμμα αρ***άτο!!!».
«Αυτόν τον είχαμε», απαντάει ο Χριστόφορός, για να προσθέσει ο «Τζίμης» με τεράστια δόση ειρωνίας: «Α βέβαια την βάση την είχατε. Είχατε τα θεμέλια και πάνω εκεί χτίσατε»!
Και μετά παίρνει τον λόγο ο Χριστόφορος και τον ρωτάει «Να σε ρωτήσω κάτι; Λένε ότι και εσύ ήθελες να αγοράσεις τον Alpha».
«Έγιναν κάποιες συζητήσεις αλλά επειδή τα γερμανικά μου δεν είναι πολύ καλά...», είπε γελώντας ο Λαζόπουλος και μετά έσκασε η «βόμβα».
«Ρε Τζίμη να σε ρωτήσω κάτι, γιατί ο Aplha λέγεται Alpha, αφού τα προγράμματά του είναι τόσο Β»;;;
Αρχικά τα έχασε δήθεν ο Λάκης και χωρίς να υπερασπιστεί ούτε στο ελάχιστο το κανάλι του είπε: «Γενικά αυτό το κανάλι έχει όλα τα γράμματα σε προγράμματα εκτός από Α... Β, Γ,Δ, Ρου ξου»!
Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...