Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΠολυΦορτιστής–Ταξιδευτής από την LG

Η LG Electronics, σε συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος, προχωράει σε μια πρωτοβουλία προκειμένου να απλοποιήσει τη ζωή του επιβατικού κοινού. Έτσι τοποθετεί ειδικούς ταχυφορτιστές κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών συσκευών σε επιλεγμένους χώρους του αεροδρομίου.

Με αυτόν τον τρόπο οι επιβάτες και οι πολυάσχολοι ταξιδιώτες θα έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται σε επαφή με τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, χωρίς το άγχος για την αυτονομία της συσκευής τους.

Οι ειδικοί ταχυφορτιστές της LG διαθέτουν υποδοχές για 18 διαφορετικούς τύπους κινητών τηλεφώνων, ενώ υπάρχουν και επιπλέον παροχές ρεύματος για τη φόρτιση συσκευών όπως laptop, PDA’s κ.λπ. Επιπλέον έχουν τοποθετηθεί σε επιλεγμένα σημεία με εύκολη πρόσβαση, στους χώρους των αναχωρήσεων και των αφίξεων.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, που κυμαίνεται από 3 έως 15 λεπτά, το επιβατικό κοινό και οι επισκέπτες μπορούν να φορτίσουν δωρεάν τις συσκευές τους, διασφαλίζοντας ότι θα είναι σε διαρκή επικοινωνία με όποιον χρειαστεί κατά την αναμονή τους ή την άφιξή τους στο αεροδρόμιο.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...