Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Τίτλοι τέλους για «Λυμπέρη» - Στον Κοντομηνά τέσσερα περιοδικά- Αναδημοσίευση απο www.newpost.gr

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στις εκδόσεις «Λυμπέρη». Οι εργαζόμενοι μετέφεραν σε κλίμα αναστάτωσης και αβεβαιότητας, τα πράγματα τους από το υπερπολυτελές μέγαρο των εκδόσεων Λυμπέρη, στο Κορωπί, σε νέα κτήρια στην Αμαρουσίου – Χαλανδρίου.

Σώζονται, σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις, τέσσερα εβδομαδιαία περιοδικά, τα «Εγώ», «HELLO», «7 μέρες TV» και «Τηλεοντρόλ» και μεγάλο μέρος των εργαζομένων σ΄αυτά, μιας και πέρασαν στην ιδιοκτησία της νέας εταιρείας «Αlpha Editions». Η εκδοτική επιχείρηση δημιουργήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της από τον όμιλο Κοντομηνά, ενώ σε μικρό ποσοστό συμμετέχουν οι Αττικές Εκδόσεις και ο Θεοχάρης Φιλιπόππουλος. Λέγεται πως η συμμέτοχη του πρώτου είναι στα 95% της εταιρείας, ενώ του δεύτερου στα 5%.
 

Το πολυτελές κτήριο στο Κορωπί, κλείνει τις πόρτες του και κατεβάζει τους διακόπτες, ενώ απολύθηκε όλο το τεχνικό προσωπικό. Οι εργαζόμενοι που μήνες τώρα, ανεβαίνουν έναν καθημερινό επαγγελματικό Γολγοθά, δεν έχουν καμία ενημέρωση για τα δεδουλευμένα τους, εδώ και πολύ καιρό.

Λέγεται ακόμα πως απ΄ τα υπόλοιπα περιοδικά των εκδόσεων Λυμπέρη, υπάρχει ενδιαφέρον από τον Όμιλο ΑΝΤ1 της οικογενείας Κυριακού και το εκδοτικό τους συγκρότημα «Δάφνη Επικοινωνίες» για τη γυναικεία βίβλο της μόδας, το περιοδικό VOGUE, που όμως είναι πολύπλοκο το καθεστώς μεταβίβασης του τίτλου, μιας και οι διεθνείς εκδότες του, έχουν σκληρούς όρους που αφορούν στην έκδοση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Media Metadata

Networked Blogs

like

Συνολικές προβολές σελίδας