Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Συζητά με Wind η Forthnet

Σε συζητήσεις με τη Wind βρίσκεται η Forthnet, η οποία αναζητά διεύρυνση των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων. Τι αναφέρουν οι σχετικές ανακοινώσεις.
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Forthnet, έχει ξεκινήσει μη αποκλειστικές συζητήσεις με τη Wind, προκειμένου να διευρύνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες. Η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:
"Η εταιρεία Forthnet A.E. (στο εξής και η «Forthnet»), σε συνέχεια της από 02.08.2012 Ανακοίνωσής της, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι εξακολουθεί τις μη αποκλειστικές συζητήσεις με εταιρείες του κλάδου με σκοπό τη διερεύνηση της δυνατότητας ενοποίησης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων καθώς και τους ενδεχόμενους όρους και προϋποθέσεις μιας στρατηγικής συνεργασίας. Στο πλαίσιο αυτό ανταλλάσσονται μη δεσμευτικές προτάσεις με την εταιρεία «WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε.».  Η Forthnet θα ενημερώσει προσηκόντως το επενδυτικό κοινό για κάθε σχετική σημαντική εξέλιξη.  Η παρούσα ανακοίνωση διενεργείται κατ’ επιταγή των διατάξεων του Ν. 3340/2005 και των σχετικών εκτελεστικών αποφάσεων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, καθώς και των οικείων διατάξεων του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών".
Ακολούθως, η Wind φρόντισε να επιβεβαιώσει τη Forthnet, επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη διαπραγματεύσεων. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:



"Σε συνέχεια σχετικής σημερινής ανακοίνωσης της Forthnet Α.Ε. προς το Χρηματιστήριο Αθηνών, η WIND Ελλάς επιβεβαιώνει ότι έχει καταθέσει στην Forthnet Α.Ε. στρατηγική πρόταση για δυνητική συγκέντρωση στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών. Η πρόταση εντάσσεται στην ευρύτερη αναπτυξιακή στρατηγική της WIND Ελλάς στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών και τη δέσμευσή της να δημιουργεί αξία για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της. ‘Έχοντας ισχυρή κεφαλαιακή δομή και μηδενικό δανεισμό, η WIND αναζητά ενεργά ευκαιρίες που θα διευρύνουν το αποτύπωμά της στην αγορά.

Η WIND Ελλάς δραστηριοποιείται επιτυχημένα στη σταθερή τηλεφωνία μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της από το 2008, όντας σήμερα ο μόνος ολοκληρωμένος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην χώρα. Ο τομέας σταθερής τηλεφωνίας της WIND αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και σήμερα η εταιρεία εξυπηρετεί 400.000 συνδρομητές σταθερής, διπλάσιους σε σύγκριση με δύο χρόνια πριν.

Η WIND Ελλάς θεωρεί ότι η πρόταση αυτή αναγνωρίζει την αξία του τομέα σταθερής τηλεφωνίας της Forthnet και η δομή της πρότασης δημιουργεί συνέργιες με οφέλη τόσο για τις δύο εταιρείες και τα ενδιαφερόμενα μέρη τους, όσο και για τους συνδρομητές".

(www.advertising.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...