Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Σύγκρουση Ψυχάρη- Μπόμπολα για το Mega

Megaλη ένταση φέρεται να υπάρχει στις σχέσεις Σταύρου Ψυχάρη και Γιώργου Μπόμπολα εξαιτίας της δυσαρμονίας που υπάρχει σε ζητήματα των κοινών επιχειρήσεών τους.

Όπως αναφέρουν σήμερα τα «Παραπολιτικά», αφορμή να αρχίσει η υπόγεια σύγκρουση έδωσαν τα όσα συμβαίνουν στο Mega. Η δύσκολη οικονομική κατάσταση του καναλιού, σε συνδυασμό με τους κκούς χειρισμούς στον ενημερωτικό τομέα ήταν οι βασικοί λόγοι για να ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στα αφεντικά του ΔΟΛ και του «Πήγασου». Οι Ψυχάρης και Μπόμπολας γνωρίζουν πολύ καλά ότι το επόμενο τετράμηνο ίσως είναι το πιο κρίσιμο όσον αφορά τα οικονομικά του Mega.

Για πρώτη φορά, σημειώνουν τα «Παραπολιτικά», ο εκδότης του Βήματος έχει αρχίσει να προβάλλει αξιώσεις για το ποιος...
 
θα έχει το πάνω χέρι στο Μεγάλο Κανάλι, ενώ ο εκδότης του Έθνους δεν δείχνει διατεθειμένος να υπαναχωρήσει. Πέραν του Mega, οι Μπόμπολας και Ψυχάρης κονταροχτυπιούνται  και για τα πρακτορεία διανομής Τύπου.

Ενώ έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για τη συγχώνευση «Άργους» και «Ευρώπης», την τελευταία στιγμή προβλήματα τινάζουν τη στρατηγική στον αέρα.

Η κάθε πλευρά χρεώνει στην άλλη το ναυάγιο. Ωστόσο, όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο λένε ότι οι Ψυχάρης και Μπόμπολας απλά δεν θέλουν να τα βρουν. Την ίδια ώρα. φημολογείται ότι ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ,
Σταύρος Ψυχάρης σκέφτεται σοβαρά να καταργήσει εντελώς τις προσφορές στο Βήμα της Κυριακής...
 
Πηγή : www.newspost.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Media Metadata

Networked Blogs

like

Συνολικές προβολές σελίδας