Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Σύντομα η απόφαση για το Alter

Θέμα ημερών είναι η έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου επί του αιτήματος του διαμεσολαβητή Ι.Καταγή για παράταση της προθεσμίας ένταξης του Alter στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη (10/10) το Πρωτοδικείο εξέτασε τις παρεμβάσεις των νομικών συμβούλων των εργαζομένων και των υπολοίπων πιστωτών που παρέστησαν στη δίκη, οι οποίοι ζήτησαν την απόρριψη του αιτήματος του διαμεσολαβητή, ενώ ειδικά οι 300 από τους 600 εργαζομένους στο κανάλι διεκδικούν την εξαίρεσή τους από την προστασία που παρέχει το άρθρο στην εργοδοσία και την τέλεση ως ατελέσφορης της διαδικασίας του άρθρου 99.

Επί της υπόθεσης, όπως είπε ο Ι. Καταγής στο δικαστήριο... «δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από επενδυτή για το κανάλι». Μόλις ο Ι. Καταγής βγήκε από τα δικαστήρια δέχθηκε τις διαμαρτυρίες των εκατοντάδων εργαζομένων του καναλιού που βρίσκονταν εκεί. Την στιγμή που κάποιοι από τους 300 συγκεντρωμένους εργαζόμενους προσπάθησαν να τον πλησιάσουν, ζητώντας εξηγήσεις για την συνεχιζόμενη εδώ και μήνες «ομηρία», παρενέβησαν τα ΜΑΤ, ενώ η κατάσταση εκτονώθηκε αμέσως μετά. 
(www.advertising.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...