Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

“Φτιάχνει ομάδα” ο ΟΤΕ TV

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΤΕ TV Με νέα μέλη, καταξιωμένα ονόματα από το χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ, εμπλουτίζεται η δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών ΟΤΕ Sport του OTE TV. Στο ήδη δυναμικό ρόστερ των καναλιών, προστίθενται ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Γιώργος Θαναηλάκης, ο Βασίλης Σαμπράκος, ο Μιχάλης Τσόχος και ο Τάσος Κολλίντζας για τις ποδοσφαιρικές μεταδόσεις και [...]
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΤΕ TV
Με νέα μέλη, καταξιωμένα ονόματα από το χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ, εμπλουτίζεται η δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών ΟΤΕ Sport του OTE TV. Στο ήδη δυναμικό ρόστερ των καναλιών, προστίθενται ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Γιώργος Θαναηλάκης, ο Βασίλης Σαμπράκος, ο Μιχάλης Τσόχος και ο Τάσος Κολλίντζας για τις ποδοσφαιρικές μεταδόσεις και εκπομπές, ενώ τις διοργανώσεις μπάσκετ που φιλοξενεί ο ΟΤΕ TV θα καλύπτει ο Βασίλης Σκουντής μαζί με την υπόλοιπη μπασκετική δημοσιογραφική ομάδα.
Τα νέα μέλη της ομάδας θα ξεκινήσουν στα αθλητικά κανάλια OTE Sport του OTE TV από τηνΠαρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, με
την κάλυψη των ζωντανών μεταδόσεων, τα αθλητικά ρεπορτάζ και τις εκπομπές, ενώ σύντομα το πρόγραμμα θα ενισχυθεί με ακόμη περισσότερες εκπομπές και περιεχόμενο για όλα τα σπορ.
Το πρώτο ραντεβού δίνεται στο πλαίσιο της ζωντανής μετάδοσης του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Λετονία στη Ρίγα από τον OTE TV, αποκλειστικά σε υψηλή ευκρίνεια, (Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, στις 20.45), για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2014. Η μετάδοση του αγώνα θα γίνει σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου και ρεπορτάζ Πάνου Μάλαμα, ενώ στο στούντιο του OTE TV θα βρίσκονται ο Γιώργος Θαναηλάκης, ο Βασίλης Σαμπράκος και ο Μιχάλης Τσόχος, με καλεσμένο τον Αντώνη Νικοπολίδη.
«Με χαρά καλωσορίζουμε τα νέα μέλη της δημοσιογραφικής ομάδας των αθλητικών καναλιών του OTE TV. Είμαι βέβαιος ότι με την εμπειρία και τον επαγγελματισμό τους θα δώσουν προστιθεμένη αξία και θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ήδη εξαιρετική δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών μας καναλιών, που πλέον ξεπερνά τα 25 μέλη. Στόχος μας και τη νέα σεζόν είναι να συνεχίσουμε να ενισχύουμε δυναμικά το αθλητικό περιεχόμενο και τις υπηρεσίες του ΟΤΕ TV προσφέροντας  πλουσιότερη τηλεοπτική εμπειρία στους συνδρομητές μας», δήλωσε σχετικά ο κ. Δημήτρης Μιχαλάκης, Εμπορικός Διευθυντής του OTE TV.

Πηγή:Typologies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...