Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Φτιάχνει media group ο Βαγγέλης Μαρινάκης


Επενδύει σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες, διαδίκτυο - τα πάντα γύρω από τον Ολυμπιακό
Την απόφαση να μπει δυναμικά στα ΜΜΕ, φτιάχνοντας δικό του όμιλο, φέρεται να πήρε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης. Στόχος του από τη νέα χρονιά να έχει στη διάθεσή του τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό, εντάσσοντας στον νέο όμιλο και τις εφημερίδες που ήδη κατέχει. Την εμπλοκή του στα ΜΜΕ την είχε προαναγγείλει το καλοκαίρι, μετά την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ, αλλά είχε περάσει απαρατήρητη.
Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και πραγματοποιούνται επαφές σε όλα τα επίπεδα. Οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση τηλεοπτικού σταθμού αφορούν και περιφερειακό αλλά και εθνικής εμβέλειας σταθμό και γίνονται σε υψηλό επίπεδο. Προς την κατεύθυνση αυτή ήταν και το δείπνο την περασμένη Κυριακή με τον Νίκο Χατζηνικολάου οπως έγραψε το enimerosi24. Στην περίπτωση που επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών που είναι «κόκκινοι», το νέο κανάλι και με τις μεταγραφές που σχεδιάζει, θα αποκτήσει εξ αρχής ένα ισχυρό κοινό: τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.
Σχετκά με το ραδιόφωνο οι επαφές συνεχίζονται καθώς οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά...



Μπόμπολα για τον Sentra Fm δεν είχαν  αποτέλεσμα και σε εξέλιξη είναι πλέον η αναζήτηση συχνότητας, αφού και οι επαφές με τον Κυριακίδη για τον Flash δεν προχώρησαν. Στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να φτιάξει ένα ραδιοφωνικό σταθμό που θα στηρίζει ανοιχτά τον Ολυμπιακό.παράλληλα στον νέο όμιλο θα ενταχθούν η νεοεκδοθείσα σαββατιάτικη εφημερίδα Παραπολιτικά, η επίσης σαββατιάτικη εφημερίδα Καρφί, η σαββατιάτικη έκδοση της δωρεάν «Μetro» και η ολυμπιακή «Stadio by metro».
Ολα αυτά, μαζί με τα σάιτ που ελέγχει, θα καλυφθούν με μια νέα ηλεκτρονική έκδοση που θα εκφράζει τον υπό δημιουργία όμιλο του Βαγγέλη Μαρινάκη.
-πηγή: Το Παρόν

(http://zoornalistas.blogspot.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...