Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Το τέλος ενός μύθου - Σε δημοπρασία οι ραδιοφωνικοί σταθμοί του Πέτρου Κωστόπουλου



Σε δημοπρασία βγαίνουν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί του Πέτρου Κωστόπουλου, του άλλοτε ισχυρού άνδρα στον χώρο των μέσων ενημέρωσης…
Στο ένα εκατομμύριο ευρώ ορίστηκε η τιμή έναρξης στη δημοπρασία της τράπεζας Πειραιώς για τον «Derti 98.6», που θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου.
Η δημοπρασία ορίστηκε για το απόγευμα εκείνης της ημέρας και μένει να δούμε αν θα παρουσιαστεί κάποιος αυτή τη φορά. Μία εβδομάδα πιο πριν όμως, την άλλη Τετάρτη, θα γίνει η δημοπρασία για το «Nitro 102.5», με το τίμημα να είναι λίγο πιο ακριβό, κοντά στο 1,1 εκατομμύρια ευρώ.

Αναλυτικά:
1) Πλειστηριασμός Nitro Radio 102,5: 19/9/12. Τιμή πρώτης προσφοράς:
1.088.102,33 ευρώ. Επισπεύδουσα τράπεζα: EFG Eurobank Ergasias A.E.
2) Πλειστηριασμός Derti 9,86 FM: 26/9/12. 1.000.000,00 ευρώ. Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μετέφερε μέσω διευθυντών στους εργαζόμενους ένα συγκεκριμένο μήνυμα:


Τους είπε ότι δεν έχει την δυνατότητα να πληρώνει μισθούς, λειτουργικά έξοδα και εισφορές από εδώ και πέρα και παρακάλεσε να παραιτηθούν κάποιοι ώστε να τον... ελαφρύνουν. Και τα οφειλόμενα θα τα πάρουν εν καιρώ!
Σημείωσε επίσης την προϋπόθεση πώς όσο λιγότεροι είναι οιεργαζόμενοι τόσο μεγαλύτερη η δυνατότητα να επιβιώσει υγιώς ένας ραδιοφωνικός σταθμός.
Πληροφορίες από e-tetradio.gr, newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...