Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Αλλάζει όνομα ο Antenna?



Μέλος του ομίλου «ΑΝΤ1» παραμένει ο Μάκης Πουνέντης. Οι διαπραγματεύσεις που συνεχίστηκαν όλες τις τελευταίες ημέρες είχαν αίσιο, για τις δύο πλευρές, τέλος. Ο Μάκης Πουνέντης διατηρείται διευθυντής του «Ρυθμού 94.9», ενός σταθμού που τα πηγαίνει εξαιρετικά στις ακροαματικότητες - είναι το 2ο μουσικό ραδιόφωνο στα FM. Και κρατάει και τη θέση του στη Heaven, τη δισκογραφική τους εταιρία.

Όμως δεν θα έχει πια σχέση με τον «ΑΝΤ1 97.2», την έτερη συχνότητα του ομίλου και η οποία αποτελεί πλέον σκιά του εαυτού της. Ελάχιστα είναι τα εναπομείναντα άτομα στο ανθρώπινο δυναμικό του σταθμού, γύρω στα είκοσι περίπου. Λογικά αυτά δεν κινδυνεύουν να απολυθούν, εκτός απροόπτου δεν θα υπάρξουν κι άλλες καρατομήσεις. Σύμφωνα μάλιστα με το σχεδιασμό του Αλέξη Καρακατσάνη, του νέου διευθυντή προγράμματος του σταθμού (από τη Θεσσαλονίκη προέρχεται,  διευθυντής προγράμματος ήταν του Star 97.1 και του Heart 93.1) δρομολογούνται ήδη αλλαγές. Άμεσα. Μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου.
Ο ραδιοσταθμός του Αμαρουσίου θα αλλάξει κατά πάσα πιθανότητα όνομα (το ΑΝΤ1 97.2 θα αποτελεί σύντομα... ιστορία), θα παραμείνει βέβαια ενημερωτικός αλλά σε πιο χαλαρό πλαίσιο, ενώ η μουσική του πρόταση θα είναι κάτι ανάμεσα σε Red, Δίεση κ.ά. Κυκλοφορούν και κάποιες φήμες για...


αλλαγή ιδιοκτησίας αλλά δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά.
Και αν για τον «ΑΝΤ1 97.2» και την καλοκαιρινή αποψίλωσή του η ευθύνη δεν βαραίνει τον Πουνέντη, αλλά την ιδιοκτησία του που τον απαξίωσε πλήρως, η... «ευθύνη» για το «Ρυθμό 94.9» είναι 100% δική του. Το... «ευθύνη» βέβαια είναι σχετικό ως όρος, ως έννοια. Η χροιά του δεν είναι πάντοτε αρνητική. Όσο και να εγείρονται ζητήματα αισθητικής για το «Ρυθμό 94.9» και τα τραγούδια που παίζει, ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την επιτυχία του, επιτυχία που πιστώνεται σαφώς στον Μάκη Πουνέντη.
Ακόμα και αν δεν μπορείς να εξηγήσεις το γιατί.
Προς το παρόν το πρόγραμμα του σταθμού είναι το παρακάτω, από 17 Σεπτεμβρίου που ξεκινάει η νέα σαιζόν πιθανόν να υπάρχουν κάποιες αλλαγές:
07:00 - 10:00  Μάκης Πουνέντης / Mαρία Ηλιάκη / Mαρία Μπεκατώρου
10:00 - 14:00  Kαίτη Φαρμάκη
14:00 - 16:00  Νίκος Μάρκογλου: TOP 20
16:00 - 18:00  Σταματίνα Τσιμτσιλή
18:00 - 21:00  Kατερίνα Ζαρίφη / Νίκος Παπαδάκης


 [e-tetradio]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...