Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Σε δύσκολη θέση η Adel Saatchi & Saatchi

http://www.protothema.gr 
Στην πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας της βρίσκεται η πολυβραβευμένη διαφημιστική εταιρεία Adel Saatchi & Saatchi, η οποία υπό το βάρος της κρίσης φαίνεται πλέον να οδηγείται εκτός αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του www.protothema.gr η εταιρεία παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες  μεγάλες δυσκολίες να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της με αποτέλεσμα οι τράπεζες να θεωρούν την εταιρεία «χαμένη υπόθεση».

Βέβαια στην κατάσταση αυτή σημαντικός είναι ο ρόλος του το προέδρου της εταιρείας Κωνσταντίνου Κουκιά. Του 55χρονου μάνατζερ που από το 2007 συνέδεσε την εταιρεία με πολλά κρατικά έργα και ο οποίος τώρα μοιάζει

αδύναμος να εμποδίσει το μοιραίο που έρχεται. Με πελάτες στο Κράτος όπως το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ενδιαφέρον για το spec του Γιώργου Παπακωνσταντίνου των 12 εκατ. ευρώ για την αειφόρο ανάπτυξη αλλά και μεγάλες συμμετοχές σε τράπεζες, λιανεμπόριο και βιομηχανία, η διαφημιστική που ανέδειξε την συγγραφέα – διαφημίστρια Κατερίνα Τσεμπερλίδου και δεκάδες πελάτες, σύμφωνα με πληροφορίες οδεύει προς το σφράγισμα επιταγών από πελάτες της.

Ήδη αυτές τις ημέρες μάλιστα ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Κουκιάς έχει εξαφανιστεί μη θέλοντας να βιώσει την πρωτοφανή κριτική των συνργατών του οι οποίοι και του αποδίδουν τη σημερινή κακή εικόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...