Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Πρεμιέρα για την διαδικτυακή τηλεόραση της Huffington Post


Το νέο εγχείρημα της δημοφιλούς ιστοσελίδας Huffington Post ονομάζεται HuffPost Live  και έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα,13 Αυγούστου.

Πρόκειται για ένα δίκτυο με βίντεο ζωντανής ροής και έχει στόχο να ανοίξει τη συζήτηση ανάμεσα στα μέλη της κοινότητας της Huffington Post σε όλο τον κόσμο που θα μπορούν να συμμετέχουν ζωντανά. Το δίκτυο ξεκινάει με 10 παρουσιαστές και 8 ώρες ζωντανού προγράμματος από τη Νέα Υόρκη και 4 από το Λος Άντζελες κάθε ημέρα εκτός σαββατοκύριακου.
Μια επιλογή από τα σημαντικότερα αποσπάσματα θα προβάλλονται τις υπόλοιπες ώρες.

«Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου –χάρις στην τεχνολογία– εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μια θέση στο τραπέζι και μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό που έχει μετατραπεί σε ένα παγκόσμιο διάλογο» είπε η πρόεδρος του ομίλου και διευθύντρια σύνταξης Αριάννα Χάφινγκτον.


«Οι ειδήσεις δεν είναι πλέον ότι λίγοι άνθρωποι λένε στους υπόλοιπους τι συνέβη – είναι ότι ο καθένας λέει στον καθένα τι συμβαίνει ακριβώς τώρα. Και τώρα. Και τώρα… Η μετάβαση από την παρουσίαση στη συμμετοχή είναι αυτό που κινεί το HuffPost Live» σημείωσε.
Ο πρόεδρος του νέου εγχειρήματος, Ρόι Σέκοφ τόνισε ότι «η ιδέα είναι να προσφέρουμε μια πλατφόρμα στους ανθρώπους των οποίων οι φωνές δεν ακούγονται συνήθως από τα παραδοσιακά μέσα».

Πηγή : www.enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...