Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Twitter: Τέλος στη συνεργασία με LinkedIn

Τέλος στη συνεργασία του με το LinkedIn έβαλε, έπειτα από δυο χρόνια το Twitter, καθώς διέκοψε την προβολή tweets στο επαγγελματικό social δίκτυο.
Την εξέλιξη αυτή, επιβεβαίωσε ο head of content του LinkedIn, Ryan Roslansky, τονίζοντας: «Αν μέχρι πρότινος, ο χρήστης που είχε συνδέσει τους λογαριασμούς LinkedIn και Twitter, επέλεγε να μοιράζεται Tweets στο LinkedIn, πλέον αυτά τα Tweets δεν θα εμφανίζονται στο επαγγελματικό social network. Δεν θα υπάρξουν επιπλέον αλλαγές στην εμπειρία του LinkedIn». Σημειώνεται, βέβαια, πως οι χρήστες του LinkedIn θα έχουν τη δυνατότητα να «ποστάρουν» updates από το συγκεκριμένο δίκτυο προς το Twitter, ωστόσο η αντίστροφή πορεία έχει, πλέον, αποκλειστεί.


Η απόφαση αυτή του Twitter, εντάσσεται στο πλαίσιο μιας γενικότερης πρωτοβουλίας του micro-blogging site, για τη δημιουργία αυστηρότερων απαιτήσεων προς τους προγραμματιστές, οι οποίοι χρησιμοποιούν το API του (application programming interface-ένα σύνολο εργαλείων, που επιτρέπει σε third-party προγραμματιστές να δημιουργούν προγράμματα, προσαρμοσμένα για κάποια υπηρεσία). Οι συγκεκριμένες απαιτήσεις, έχουν σαν στόχο να ενθαρρύνουν τους προγραμματιστές για τη δημιουργία εφαρμογών στο Twitter.

(http://www.advertising.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...