Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Απεργία των τεχνικών στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9 και τα νέα του καναλιού


Πενθήμερη απεργία από το πρωί του Σαββάτου ως το πρωί της Πέμπτης κήρυξε η ΕΤΕΡ

Πενθήμερη απεργία από το πρωί του Σαββάτου ως το πρωί της Πέμπτης κήρυξε η ΕΤΕΡ στον Alpha 98.9 λόγω των απολύσεων και της καθυστέρησης στην καταβολή δεδουλευμένων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ενωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας στο
http://www.tovima.gr/media/article/?aid=466866

Τι γίνεται στην τηλεόραση

Ενημερωτικά, το κανάλι της Κάντζας έχει ήδη μεταμορφωθεί και από την πλήρη απαξίωση του παρελθόντος είναι πλέον το δεύτερο σε αριθμό ενημερωτικών εκπομπών ιδιωτικό κανάλι της χώρας. Κάπως έτσι όπως όλα δείχνουν θα πορευθεί και την επόμενη σεζόν με κάποιες διορθωτικές αλλαγές και την προσθήκη νέων ονομάτων στο δυναμικό των παρουσιαστών του.
 
 
Ο ψυχαγωγικός τομέας διανύει μία αποδυναμωμένη φάση, ωστόσο τα σχέδια της διοίκησης για την επόμενη σεζόν δείχνουν πως μάλλον επιθυμία της είναι η ενίσχυση. Μόνο που σε τέτοιες εποχές δύσκολα ρισκάρουν τα κανάλια και ειδικά όταν πρόκειται για το prime time όπου τα έσοδα είναι υπολογίσιμα και απαραίτητα. Εξ ου και η επιστροφή στις συνταγές του παρελθόντος με το πράσινο φως να δίνεται σε νέο κύκλο επεισοδίων στα μαγειρικά ριάλιτι «Κάτι ψήνεται» και «Εφιάλτης στην κουζίνα». Παράλληλα εξετάζονται διάφορα κόνσεπτ που αφορούν νέα ριάλιτι και εκπομπές βασισμένες σε κόνσεπτ του εξωτερικού, όπως και τηλεπαιχνίδια. Επιπλέον συνεχίζουν κανονικά και εκτός απροόπτου οι Βίκη Χατζηβασιλείου με το «Πάμε πακέτο», η Ναταλία Γερμανού με το «Μες στην καλή χαρά», η Ελένη Μενεγάκη με την «Ελένη», το «Δέστε τους» με την ίδια ομάδα και φυσικά ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος ούτως ή άλλως έχει ενισχυμένο ρόλο στο κανάλι.
Απομένει να φανεί που θα «καθίσει» η διαφημιστική δαπάνη έτσι ώστε να αποφασιστεί σε ποιο σημείο της σεζόν θα ενταχθεί η κάθε εκπομπή με στόχο να κρατηθούν χαμηλά τα κόστη.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...