Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Το Facebook εξοργίζει, αλλάζοντας το ορατό e-mail στο Χρονολόγιο των μελών του


Έξαλλοι εμφανίζονται πολλοί χρήστες-μέλη του Facebook από την ξαφνική αλλαγή της ορατής διεύθυνσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους στο Χρονολόγιό τους.

Ορατή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κάθε μέλος της υπηρεσίας είναι πλέον αυτή που παραχώρησε στα μέλη του το Facebook προ διετίας (και πιθανότατα όχι αυτή που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι).
Τα μηνύματα e-mail της μορφής [δημόσιο όνομα χρήστη]@facebook.com παραδίδονται στα Μηνύματα των μελών στο Facebook, αυξάνοντας την προσέλευση στην υπηρεσία.
Στα Στοιχεία Επικοινωνίας, κάθε μέλος του Facebook μπορεί να προσθέσει διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διαφόρων υπηρεσιών.
Από τον Νοέμβριο του 2010, το Facebook παρέχει υπηρεσία δικό του e-mail με το όνομα του χρήστη στην υπηρεσία και κατάληξη facebook.com.
Από τις 26 Ιουνίου 2012, η διεύθυνση αυτή έγινε η προεπιλεγμένη ορατή διεύθυνση e-mail στο Χρονολόγιο των χρηστών και έτσι,...


μπορεί κανείς να στείλει e-mail όταν γνωρίζει το όνομα του χρήστη  στο Facebook.
Όμως, η υπηρεσία e-mail του Facebook δεν προωθεί αυτά τα e-mail στις άλλες διευθύνσεις που έχει καταχωρίσει ο χρήστης στο προφίλ του. Έτσι, ο χρήστης πρέπει να κάνει Login στο Facebook.com για να τα δει ως Μηνύματα Facebook.
Το γεγονός που προκάλεσε την οργή των μελών της υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης (όπως μπορείτε να δείτε από τα σχόλια στο… Twitter) είναι ότι η αλλαγή αυτή έγινε από την υπηρεσία, χωρίς την συναίνεση του χρήστη.
Πηγή in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...