Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Με μουσική και ειδήσεις ο «Sentra Fm»

Με μουσική και ειδήσεις ο «Sentra Fm»
Ο σταθμός έχει μπει σε μεταβατική φάση

Σε μεταβατική φάση έχει μπει ο αθλητικός ραδιοσταθμός «Sentra Fm» 103,3 από την Τετάρτη 4 Απριλίου. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε στους εργαζομένους το απόγευμα της Τρίτης 3/4 ο κ. Φώτης Μπόμπολας, ο σταθμός στην παρούσα φάση θα εκπέμπει μόνο μουσική και δελτία ειδήσεων. Άλλωστε σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας εταιρείας NSP, «από την Τετάρτη ο ραδιοφωνικός σταθμός Sentra 103,3 θα εκπέμπει κυρίως ηχογραφημένο πρόγραμμα μουσικού περιεχομένου. Οι λόγοι που οδήγησαν στη λήψη της ανωτέρω απόφασης είναι οικονομικοί. Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια εμφανίζει σταθερά ζημίες μεγάλου ύψους, κατάσταση η οποία επιδεινώθηκε και λόγω της μεταβολής του νομοθετικού καθεστώτος που αφορά τη διαφήμιση υπηρεσιών διαδικτυακού στοιχήματος και τυχερών παιγνίων».


Τον Μάιο θα επανεξεταστούν τα δεδομένα στην αγορά και ενδεχομένως ο σταθμός να επιστρέψει στον αθλητικό χαρακτήρα του. Ωστόσο τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ, έχουν προγραμματίσει απεργιακές κινητοποιήσεις ζητώντας την επαναπρόσληψη των απολυθέντων δημοσιογράφων, τη συνέχιση της λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού SENTRA FM ως αθλητικού-ενημερωτικού και τη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας.

(http://www.tovima.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...