Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ποινικές διώξεις κατά στελεχών της ΕΡΤ για το κόστος των δικαιωμάτων του Champions League

O οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης έδωσε στην προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών εντολή για την άσκηση ποινικών διώξεων για κακουργήματα σε βάρος του επικεφαλής και δύο στελεχών της ΕΡΤ, για την υπόθεση της εξασφάλισης των δικαιωμάτων των αγώνων Champions League με υπέρογκο κόστος.

Ο κ. Πεπόνης, παρά την άποψη της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου, που διενέργησε την έρευνα, η οποία ζήτησε αρχειοθέτηση της δικογραφίας, ζητά από την Εισαγγελία Πρωτοδικών να ασκήσει διώξεις για απιστία στην υπηρεσία κατά συναυτουργία σε βάρος των Λάμπη Ταγματάρχη, διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, Στυλιανού Στεφάνου, μέλους του Δ.Σ και Δημήτρη Χατζηγεωργίου, δημοσιογράφου- υπευθύνου αθλητικού προγράμματος.


Στην παραγγελία του ο εισαγγελέας εκτιμά , σύμφωνα με πληροφορίες, ότι από τους έξι μάρτυρες που κατέθεσαν οι τέσσερις περιέγραψαν συμπεριφορές και δράσεις που θεμελιώνουν το αδίκημα της απιστίας.

Τέλος, αναφορά έγινε και στις προσφορές που υποβλήθηκαν για τα επίμαχα δικαιώματα για την τριετία 2012-2015: Ο ΣΚΑΪ προσέφερε 600.000 ευρώ ετησίως, το MEGA 2 εκατ. ευρώ, ο ΑΝΤ1 3,5 εκατ. ευρώ και η ΕΡΤ 10.800.000 ευρώ.

(http://www.newpost.gr/)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...