Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και επίσημα στη «Δάφνη Επικοινωνίες»


Νέα επαγγελματική συνεργασία για τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο όμιλος ΑΝΤ1 και η εταιρεία Δάφνη Επικοινωνίες ανακοίνωσαν με σχετικό δελτίο τύπου, τη συνεργασία τους με τον άλλοτε ισχυρό άνδρα των media,  o οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Creative Officer στην εταιρεία.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου του σταθμού:



«Η ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ σκοπεύει να αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό την παρουσία και την τεχνογνωσία του Πέτρου Κωστόπουλου και να επεκταθεί σύντομα σε νέα projects που θα έχουν την «σφραγίδα» και την δική του δημιουργική κατεύθυνση».

Ο κ. Alexander Holland CΟO του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα με αφορμή την νέα συνεργασία τόνισε μεταξύ άλλων: « Ο Πέτρος είναι χρόνια τώρα ένα από τα πλέον δημιουργικά μυαλά στο χώρο του περιοδικού τύπου στην Ελλάδα. Ήταν ο εμπνευστής και δημιουργός ορισμένων από τους πιο επιτυχημένους τίτλους περιοδικών και ηλεκτρονικών Μέσων. Τον καλωσορίζω στην ΔΑΦΝΗ και είμαι βέβαιος ότι θα δώσει νέα πνοή και δυναμική στην εταιρία σε νέα, πολλά υποσχόμενα projects ».


www.newpost.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...