Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

Επιστολή της Κύρας Αδάμ για την αποχώρησή της από την Ελευθεροτυπία

πηγή: http://ekprosoposeleftherotypias.blogspot.com/
Αθήνα,03.04.2012
Αγαπητέ κ Σώκο,
Με την παρούσα επιστολή μου θέλω να σας ενημερώσω για τα εξής. Στο τέλος Φεβρουαρίου έγινε σύσκεψη διευθυντικών στελεχών στην οικία της εκδότριας της « Ε» κας Τεγοπούλου. Σ΄αυτήν, παρουσιάστηκε η πρόταση της Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ  και με  αντικείμενο την άμεση επαναλειτουργία της εφημερίδας με ένα μέρος των εργαζομένων και με νέο υπολογισμό μισθοδοσίας τους.
΅Ως διευθύντρια του καθημερινού φύλου της «Ε» εξέφρασα την  αντίθεση μου με την εν λόγω πρόταση. Επέμεινα ότι η επαναλειτουργία της εφημερίδας,  προϋποθέτει την προηγούμενη ρύθμιση καταβολής δεδουλευμένων και αποζημιώσεων σε όσους συναδέλφους εκ των 8οο  δεν θα

χρησιμοποιηθούν στο νέο σχήμα της εφημερίδας. Διαφορετικά,  επεσήμανα τότε, δεν θα αποκατασταθεί η απαραίτητη εργασιακή ειρήνη και δεν θα λειτουργήσει εποικοδομητικά το διευθυντικό δικαίωμα.
Απεχώρησα από την σύσκεψη αυτή πριν από τη λήξη της και έκτοτε δεν έχω καμμία επαφή με την Χ.Κ.ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ.
Επιπροσθέτως, το συμβόλαιο μου  με την Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ  έληξε, χωρίς διάθεση ανανέωσης του. Συνεπώς έχει πάψει να υφίσταται και τυπικώς  η εργασιακή μου σχέση με την « Ε»  , όπου απασχολήθηκα ανελλιπώς και αποκλειστικώς από το 1980 μέχρι σήμερα.
Παρακαλώ, η παρούσα επιστολή να αναρτηθεί την 4η Απριλίου στο μπλογκ των εργαζομένων της « Ε»
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

ΚΥΡΑ ΑΔΑΜ

Πηγή:Typologies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Media Metadata

Networked Blogs

like

Συνολικές προβολές σελίδας