Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ντόμινο αλλαγών προ των πυλών στο Star



Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο Star μετά την ανανέωση των συμβολαίων του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου και το «κλείδωμα» στη μεσημεριανή ζώνη της Ελεονώρας Μελέτη για τη νέα τηλεοπτική ζώνη.

Στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, για καθαρά οικονομικούς λόγους, τα επιτελικά στελέχη έχουν επιλέξει να καταργήσουν την πρωινή βάρδια των τεχνικών, ακολουθώντας την τακτική του Alpha. Αν και στην απόφαση αυτή έχουν καταλήξει καιρό, εν τούτοις το νέο οργανόγραμμα του καναλιού θα τεθεί σε λειτουργία από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Με τα νέα δεδομένα, όπως ήταν λογικό, μία από τις εκπομπές του καναλιού θα μας αποχαιρετούσε. Μέχρι πριν από λίγες ώρες δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στοιχημάτιζαν ότι αυτοί που θα... πλήρωναν το μάρμαρο θα ήταν ο Φώτης και η Μαρία. Όμως η ανανέωση των συμβολαίων τους έφερε τη μεγάλη ανατροπή και όσοι μιλούσαν για αβέβαιο μέλλον τους στο κανάλι, έπεσαν στον... κουβά.

Η αγωνία πλέον, όπως αναφέρει η Espresso, κορυφώνεται για τις άλλες δύο κυρίες του καναλιού, την Τατιάνα Στεφανίδου και τη Νικολέτα Ράλλη. Και αυτό γιατί το συμβόλαιο της πρώτης με το κανάλι της Κηφισιάς ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, ενώ τα νούμερα της δεύτερης μέχρι στιγμής δεν είναι και τα αναμενόμενα.

Ήδη οι φήμες για την Τατιάνα Στεφανίδου δίνουν και παίρνουν, ...
 
 
με επικρατέστερη τη δημοφιλή παρουσιάστρια να συζητά διερευνητικά με την τηλεοπτική στέγη που φιλοξενεί τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο. Να βλέπει δηλαδή προς Νέο Φάληρο και ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά τη Νικολέτα Ράλλη, αν αναγκαστούν να «κόψουν» την εκπομπή της, είναι πολύ πιθανόν να τη χρησιμοποιήσουν σε κάποια άλλη.
(newsbeast)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...