Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Νέο κύμα απολύσεων στο MEGA - Στα όριά του ο Ηλίας Τσίγκας


Ως τον πλέον τρομοκρατημένο άνθρωπο της τηλεοπτικής αγοράς εμφανίζουν οι γνωρίζοντες τους αριθμούς τον Ηλία Τσίγκα του Mega. «Άστα, άστα» είναι η μόνιμη επωδός του στελέχους του μεγάλου καναλιού, όπως αναφέρουν οι συχνοί συνομιλητές του προσπαθώντας να αποδώσουν την επαγγελματική του ψυχολογία!

Και δυστυχώς δεν θα μπορούσε να ήταν αλλιώς, αφού η εντολή που έχει από τους εκδότες είναι να απολύσει μέχρι τέλος Ιουνίου λίγο πάνω από 100 εργαζόμενους! Τα νούμερα για το μεγάλο κανάλι δεν βγαίνουν και οι εκδότες το μόνο που βλέπουν μπροστά τους ως λύση είναι η συρρίκνωση του προσωπικού, η οποία ξεκίνησε στα τέλη Φεβρουαρίου και θα κορυφωθεί τους επόμενους μήνες.


«Ολέθρια» όμως χαρακτηρίζουν στελέχη του Mega τη μείωση του προσωπικού, επικαλούμενοι τις συνέπειες που αντιμετωπίζουν καθημερινά στη δουλειά τους από τις ελλείψεις λόγω των απολύσεων του Φλεβάρη! Και υποστηρίζουν ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να «μαζευτεί» η κατάσταση, όπως να απολυθούν άνθρωποι που είναι ευνοημένοι από τη Διοίκηση και δεν επιτελούν κανένα έργο στον σταθμό.

πηγή: enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...