Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Η πρώτη διαφημιστική καμπάνια του Google+ στη Βρετανία



Σε εξέλιξη βρίσκεται ήδη η πρώτη διαφημιστική καμπάνια του Google+ στη Βρετανία. Η δράση που περιλαμβάνει διαφημιστικά μηνύματα σε όλες τις ιστοσελίδες του διαδικτυακού γίγαντα θα ενισχυθεί και από τηλεοπτικά σποτ τα οποία θα ξεκινήσουν να μεταδίδονται το Σάββατο με κεντρικό μότο τη φράση «That’s the Plus».
Στόχος των μηνυμάτων είναι να τονίσουν «όλα τα καταπληκτικά πράγματα που μπορείς να κάνεις στο ίντερνετ», ενώ το τηλεοπτικό σποτ των 90 δευτερολέπτων εξηγεί πώς το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αληθινές καταστάσεις της καθημερινής ζωής αλλά και προωθεί υπηρεσίες όπως τις βιντεοκλήσεις του Hangout.


Το σποτ θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο στο YouTube και αμέσως μετά θα προβληθεί σε κανάλια όπως τα ITV, Channel 4, Channel 5 και Sky Premium.
Το Google+ είναι η απάντηση της Google στο Facebook. Ξεκίνησε επίσημα τον περασμένο Ιούνιο και τώρα υποστηρίζει ότι το χρησιμοποιούν 100 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες μηνιαίως.

Δείτε εδώ μια προηγούμενη διαφήμιση όπου τα Muppets χρησιμοποιούν το Google+ Hangout


(http://www.enimerosi24.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...