Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

FB: Μετά το «like» ήρθε το «hate»...



Μετά τους αμέτρητους «φίλους» και τα εκατοντάδες like που μπορούμε να κάνουμε μέσα σε μια μέρα σε σελίδες, αναρτήσεις και φωτογραφίες που μας αρέσουν στο Facebook, έφτασε η ώρα να μπορούμε να δηλώσουμε και τι δεν μας αρέσει ή ποιος δεν είναι φίλος μας…

Χάρη στη νέα εφαρμογή EnemyGraph οι χρήστες του Facebook αποκτούν πλέον τη δυνατότητα να καταχωρούν οποιονδήποτε ή ο,τιδήποτε μισητό για αυτούς στη λίστα των εχθρών τους!
Στη λίστα σας μπορείτε να συμπεριλάβετε όποιο πρόσωπο, προϊόν, εταιρεία ή ομάδα αντιπαθείτε με την προϋπόθεση ότι έχει παρουσία στο Facebook. Οι εχθροί σας είναι ορατοί στους υπόλοιπους χρήστες της εφαρμογής.


Πίσω από τη δημιουργία του EnemyGraph βρίσκεται ο καθηγητής Dean Terry του University of Dallas ο οποίος προβλέπει ότι η Facebook θα φροντίσει πολύ σύντομα να εξαφανίσει την εφαρμογή του. Όσο για τη βαρύτητα της λέξης “Εχθροί”, ισχυρίζεται ότι είναι ισάξια με την αντίστοιχη των “Φίλων” του κοινωνικού δικτύου.
Δεν έχει κι άδικο…

Πηγή : http://www.newscode.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...