Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Δική τους εκπομπή ετοιμάζουν Καραβάτου – Κατσούλης

Για την τηλεοπτική συνεργασία που ετοιμάζει με τη σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Κρατερός Κατσούλης.

«Δουλεύουμε μια ιδέα με την Κατερίνα, όσον αφορά μια κοινή εκπομπή» δήλωσε ο 41χρονος ηθοποιός, όταν ρωτήθηκε για τα τηλεοπτικά σχέδιά του, ενώ όταν η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε πως αυτή η συνεργασία θα έχει πολύ ενδιαφέρον, εκείνος πρόσθεσε: «Ναι. Γιατί ένα από τα πολύ σπουδαία χαρακτηριστικά της σχέσης μας είναι ότι κάνουμε πολύ καλή παρέα και γελάμε πολύ μαζί.


Ξέρουμε και οι δύο -η Κατερίνα περισσότερο- ποια είναι τα απαραίτητα συστατικά για να γίνει μια τέτοια συνεργασία. Γιατί άλλο η παρέα και άλλο να κάνεις μια δουλειά με τον άλλο. Αλλά νομίζω θα έχει πολύ ενδιαφέρον».
Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν έχουν ήδη στο μυαλό τους το κόνσεπτ της εκπομπής, απάντησε: «Αυτό φτιάχνουμε τώρα. Είμαστε στο στήσιμο... Ποια πράγματα, με ποιον τρόπο κλπ».

(http://www.iefimerida.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...