Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Συγχώνευση πρίσμα+ με ΕΤ1



Δελτίο Τύπου ΕΡΤ

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 αντικαθίστανται τα προγράμματα των καναλιών σινεσπόρ και πρίσμα+ στο ψηφιακό μπουκέτο της ΕΡΤ, από τα προγράμματα των διεθνών δημόσιων τηλεοπτικών φορέων BBC World News και Deutsche Welle αντιστοίχως. Τα προγράμματα με υπηρεσίες πρόσβασης για ΑμεΑ του καναλιού πρίσμα+ θα ενταχθούν στην ΕΤ1. Συγκεκριμένα, θα δημιουργηθεί μια καθημερινή ζώνη από τις 19:00 μέχρι και τις 22:00 με υπηρεσίες πρόσβασης για άτομα με προβλήματα ακοής και όρασης. Στις 21:00 θα αναμεταδίδεται το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ και από τη συχνότητα της ΕΤ1, με ταυτόχρονη απόδοση στη νοηματική γλώσσα.


Επισημαίνεται ότι, από τις 19:00 έως τις 21:00 οι υπηρεσίες πρόσβασης για ΑμεΑ θα παρέχονται μόνο από την ψηφιακή (και όχι την αναλογική) μετάδοση της ΕΤ1. Υπενθυμίζεται ότι από τον περασμένο Δεκέμβριο η ΕΡΤ έχει δώσει στους Έλληνες τηλεθεατές τη δυνατότητα πρόσβασης μέσω της επίγειας ψηφιακής τεχνολογίας και στο πρόγραμμα του διεθνούς καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης της Γαλλίας TV5 Monde, καθώς και στο διεθνές αγγλόφωνο τηλεοπτικό πρόγραμμα Euronews, του οποίου η ΕΡΤ αποτελεί ιδρυτικό μέλος.
Με τις αλλαγές αυτές, η δημόσια ραδιοτηλεόραση αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες που παρέχονται από την ψηφιακή τεχνολογία, προσφέροντας πρόγραμμα υψηλότερων προδιαγραφών, ενώ προκύπτουν και οικονομίες κλίμακος για την εταιρεία.

(http://www.paron.gr/typologies)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...