Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Χωρίς συμφωνία έληξαν οι διαπραγματεύσεις Vodafone-Wind


Τέλος στο ενδεχόμενο της συνεργασίας ανάμεσα στους τηλεπικοινωνιακούς ομίλους Vodafone και Wind Ελλάς, βάζει η σημερινή κοινή ανακοίνωση των δυο εταιρειών, στην οποία τονίζεται ότι ο Όμιλος Vodafone και η Largo Limited, αποκλειστικός μέτοχος της
Wind Ελλάς, επιβεβαιώνουν ότι συμφώνησαν να τερματίσουν τις συζητήσεις τους, σχετικά με μία πιθανή επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ των Vodafone Ελλάδας και Wind Ελλάς.
 Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο Ομίλων κινητής τηλεφωνίας είχαν ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι με τους υπεύθυνους και των δύο εταιρειών να μιλούν για την «πολυπλοκότητα του όλου εγχειρήματος».

Οι ίδιοι υποστηρίζουν, σήμερα, ότι ενώ «βρίσκονταν ένα βήμα πριν από την υπογραφή συμφωνίας για συνεργασία, οι εξελίξεις στην ευρωζώνη τους ανάγκασουν να διακόψουν οριστικά τις διαπραγματεύσεις».



Τον περασμένο Αύγουστο, η Vodafone είχε ανακοινώσει ότι εξετάζει το ενδεχόμενο συνεργασίας με την τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας, σε μια προσπάθεια να πάρουν τα σκήπτρα από την Cosmote.
«Η Vodafone Group και η Largo Limited, μοναδικός μέτοχος της Wind Ελλάς, επιβεβαιώνουν ότι συμφώνησαν να σταματήσουν τις συζητήσεις σχετικά με μια πιθανή επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ της Vodafone Greece και της Wind Ελλάς», αναφέρεται σήμερα στην ανακοίνωση των δύο εταιρειών.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως αρκετοί αναλυτές εξέφραζαν επιφυλάξεις για το κατά πόσο οι αρχές ανταγωνισμού θα άναβαν το «πράσινο φως» στη σχεδιαζόμενη συμφωνία.

(Αναδημοσίευση απο www.tanea.gr)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...