Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Κυκλοφόρησε η νέα εφημερίδα του Μέρντοκ «The Sun Sunday»


Το γνώριμο μονοπάτι ακολούθησε για τη νέα του εφημερίδα ο Ρούπερτ Μέρντοκ. Η κυριακάτικη έκδοση της Sun αποτελείται από ένα μίγμα κουτσομπολίστικων ειδήσεων, σκανδάλων, προκλητικής πολιτικής ρητορικής και δεκάδων σελίδων αθλητικής ειδησεογραφίας.   

Στο κεντρικό άρθρο της νέας εφημερίδας, που θα αντικαταστήσει την News of The World -η οποία έκλεισε υπό το βάρος του σκανδάλου για υποκλοπές και τηλεφωνικές παρακολουθήσεις διασήμων και μη, καθώς και δωροδοκιών- σημειώνεται: «Ήταν μια θλιβερή εμπειρία για ολόκληρη τη βιομηχανία μας», ενώ για τους εμπλεκόμενους τονίζεται: «Είναι αθώοι μέχρι να κριθούν ένοχοι».  


Το κυριακάτικο φύλλο, που κυκλοφόρησε σε 3 εκατ. αντίτυπα, έχει κεντρικό θέμα την αποκλειστική συνέντευξη με την ηθοποιό Αμάντα Χόλντεν, που περιγράφει την περιπέτεια που είχε στη διάρκεια του τοκετού. Ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο: «Η καρδιά μου σταμάτησε για 40 δευτερόλεπτα».


πηγή: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...