Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Η ΕΨΑ μία από τις «Strongest Companies in Greece» για δεύτερη συνεχή χρονιά

Με βάση το ICAP Rating Score, η ΕΨΑ συνεχίζει να είναι μέλος της Κοινότητας STRONGEST COMPANIES IN GREECE για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η διάκριση αυτή διευκολύνει σημαντικά τις συναλλαγές της εταιρείας εντός κι εκτός Ελλάδας, δεδομένου ότι την κατατάσσει στις εταιρείες με πολύ χαμηλό πιστωτικό κίνδυνο.
Οι Strongest Companies in Greece είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (rating scores) της ICAP Group. Οι διαδικασίες που ακολουθεί η ICAP για την πιστοληπτική διαβάθμιση των επιχειρήσεων είναι αναγνωρισμένες από την Τράπεζα της Ελλάδος και την

Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Δυνατότητα ένταξης στις "Strongest Companies in Greece" έχει μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.
Η κυρία Πένυ Τσαούτου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΨΑ, δήλωσε σχετικά: «Η δεύτερη συνεχής συμμετοχή μας στην Κοινότητα των Strongest Companies in Greece, έρχεται σαν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας να διατηρήσουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής μας και τη στενή σχέση μας με τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Παράλληλα, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και να αντιμετωπίσουμε δυναμικά τις δυσκολίες της εποχής».
www.xrimanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...