Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Pinterest: H νέα μόδα στο διαδίκτυο!

Το σχετικά νέο κοινωνικό δίκτυο διαμοιρασμού φωτογραφιών, Pinterest, μπορεί να μην είναι ακόμα διαδεδομένο στην Ελλάδα όμως πολύ σύντομα θα γίνει...

To Pinterest επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν τις δικές τους συνθέσεις φωτογραφιών από πράγματα που τους ενδιαφέρουν και στη συνέχεια να τις μοιραστούν με άλλους χρήστες με τα ίδια ενδιαφέροντα.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε, η ιστοσελίδα μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο λειτουργίας κατάφερε να ξεπεράσει τους 11 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα τον Ιανουάριο του 2011 όταν το Δεκέμβριο του 2010 είχε μόλις 7,5 εκατομμύρια  και το Μάιο του 2010 418.000 μοναδικούς επισκέπτες το μήνα.

Αυτός ο αριθμός αποτελεί την ταχύτερη ανάπτυξη αυτόνομηςιστοσελίδας στα χρονικά.

Μπορεί οι χρήστες που το επισκέπτονται να μην ξοδεύουν 7 ώρες μήνα όπως γίνεται στο facebook αλλά μόνο 90 λεπτά, όπως και να’ χει όμως, το Pinterest είναι φαινόμενο μιας και οι χρήστες του φαίνεται πως δεν ασχολούνται ούτε ενδιαφέρονται και πολύ με την τεχνολογία και τα διάφορα τεχνολογικά δρώμενα όπως συνέβαινε στην περίπτωση του facebook και του Twitter.

Τέλος όσοι θέλουν να κάνουν εγγραφή στο Pinterest δεν έχουν παρά να μπουν στο site και να ζητήσουν πρόσκληση και αυτό ήταν... newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Media Metadata

Networked Blogs

like

Συνολικές προβολές σελίδας