Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Επίθεση Ψυχάρη στο Mega – κίνδυνος για «εμφύλια» σύρραξη

Πρωτάκουστα πράγματα, αλλά ως γνωστόν η φτώχια φέρνει γκρίνια και σχεδόν απροσχημάτιστα ο Σταύρος Ψυχάρης επιτίθεται μέσα από τις μιντιακές σελίδες του Βήματος στο Mega και ειδικότερα στον επικεφαλής του καναλιού, αλλά και στη διεύθυνση προγράμματος! Ούτε λίγο ούτε πολύ απειλεί ότι αν δεν καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα των συντελεστών της καθημερινής σειράς του καναλιού, «Οι Βασιλιάδες» θα την… μετακομίσει στον ΑΝΤ1! Το ενδιαφέρον του ισχυρού άντρα του ΔΟΛ – για όσους δεν γνωρίζουν, πηγάζει από το γεγονός ότι η σειρά είναι μια παραγωγή του στούντιο ΑΤΑ (ιδιοκτησίας ΔΟΛ) και το μεγάλο κανάλι δεν έχει
καταβάλει ούτε ένα ευρώ από τον Μάιο του 2011 που ξεκίνησαν τα γυρίσματα! Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι και οι συντελεστές του επιτυχημένου σίριαλ σταμάτησαν να εργάζονται τέλη Δεκέμβρη διεκδικώντας μέρος των δεδουλευμένων τους… Μάλιστα όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, έχουν παραδοθεί στο Mega και τα τελευταία επεισόδια, με τα οποία το κανάλι μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του μέχρι την προσεχή Παρασκευή, ενώ μετά θα αναγκαστεί να προβάλει επαναλήψεις!
Είναι προφανές ότι η επίθεση του Σταύρου Ψυχάρη στο Mega του οποίου είναι μέτοχος, δεν οφείλεται στην ευαισθησία του για τους συντελεστές της παραγωγής, αλλά στην πίεση που δέχεται και ο ίδιος από τους μόνιμους υπαλλήλους του ΑΤΑ που επίσης είναι απλήρωτοι αρκετούς μήνες! Βέβαια αν η υπόθεση πάρει διαστάσεις και ο «εμφύλιος» γενικευθεί, εκτός του ότι θα «τραυματίσει» την εικόνα του καναλιού και τη σχέση των δύο πλευρών, με άγνωστες συνέπειες… μοιραία και η άλλη πλευρά ή ενδεχομένως οι άλλοι μέτοχοι, θα διεκδικήσουν από τον ΔΟΛ και τον Σταύρο Ψυχάρη, για λογαριασμό του καναλιού τα οφειλόμενα από τις διαφημίσεις των προϊόντων του που αγγίζουν τα 3.000.000 ευρώ!
http://www.enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Media Metadata

Networked Blogs

like

Συνολικές προβολές σελίδας