Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Mόλις μισή λίρα θα κοστίζει η Κυριακάτικη Sun!

Η νέα λαϊκή εφημερίδα, Κυριακάτικη Sun (The Sun on Sunday), που θα κυκλοφορήσει την προσεχή Κυριακή σε αντικατάσταση της News of the World, η οποία αναγκάστηκε να κλείσει λόγω της εμπλοκής της σε σκάνδαλα υποκλοπών που αποκαλύφθηκαν το καλοκαίρι, θα τιμάται μισή λίρα (0,60 ευρώ), ανακοίνωσε σήμερα ο ιδιοκτήτης της Ρούπερτ Μέρντοχ

«Η τιμή της κυριακάτικης έκδοσης της Sun θα είναι μόλις 0,50 πέννες και η σαββατιάτικη έκδοση θα χαμηλώσει επίσης στις 0,50 πέννες! Είναι ένα μεγάλο νέο για τους αναγνώστες και την οικονομία», τονίζει στον λογαρισμό του στο Twitter ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης.

Η νέα έκδοση της Sun, που αποτελεί την εφημερίδα με τη

μεγαλύτερη κυκλοφορία στη Βρετανία με 2,5 εκατ. αντίτυπα, αποβλέπει στην κάλυψη του κενού που άφησε η News of the World, φύλλο που αποτελούσε θεσμό στη χώρα με ιστορία 168 ετών, που ο Μέρντοχ αναγκάστηκε να κλείσει τον Ιούλιο μετά τις φοβερές αποκαλύψεις για τις τηλεφωνικές υποκλοπές.

Η NotW, που είχε 2,5 εκατ. αναγνώστες κάθε Κυριακή, ετιμάτο μία λίρα (1,20 ευρώ).

Σύμφωνα με την αστυνομία, η εφημερίδα παρακολουθούσε τις συνδιαλέξεις 800 διαφορετικών προσώπων (προσωπικοτήτων, μελών της βασιλικής οικογένειας, ή πολιτών που βρίσκονταν στην επικαιρότητα) κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 2000. Ο Μέρντοχ που βρέθηκε στη δίνη του σκανδάλου αναγκάσθηκε να αποζημιώσει περίπου 50 θύματα των πρακτικών της εφημερίδας.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...