Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Keep Walking Greece (video)


Με σύνθημα «You never walk alone», δηλαδή «Δεν θα περπατάς ποτέ μόνος σου», η Ελλάδα αποτελεί τον κεντρικό άξονα της νέας διαφήμισης του Johnnie Walker. Το πρωτότυπο και ταυτόχρονα συγκινητικό βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και 26 δευτερολέπτων, με εικόνες από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, δημιουργήθηκε από τη The Newtons και θα προβληθεί αρχικά από την ελληνική τηλεόραση και το διαδίκτυο.   
Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η ελληνική ομάδα του Johnnie Walker αποφάσισε να κάνει μια κίνηση ελπίδας, μέσα από μια αμιγώς ελληνική παραγωγή, το 
«Keep Walking Greece» που έρχεται να εμψυχώσει τους Ελληνες φέρνοντας στο προσκήνιο τα πρόσωπα που θα έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τα δεδομένα.      

Βασισμένη στο διάσημο τραγούδι «You' ll never walk alone» που συμβολίζει την ελπίδα και μας παροτρύνει να συνεχίσουμε να περπατάμε μπροστά ενάντια στις αντίξοες συνθήκες, η πρώτη αμιγώς Ελληνική παραγωγή στο πλαίσιο του Keep Walking του Johnnie Walker, παρουσιάζει ανθρώπους από την Ελλάδα του σήμερα.         

Δύο καταξιωμένοι σκηνοθέτες, ο Χάρης Πατραμάνης και ο Τάκης Ζερβουλάκος, συνεργάστηκαν για να αποτυπώσουν μια Ελλάδα που μπορεί ακόμα να ονειρεύεται να ελπίζει και να κάνει, κάθε μέρα, το επόμενο βήμα. Οι σκηνές της ταινίας έχουν γυρισθεί στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με πρωταγωνιστές απλούς Ελληνες που αποθανατίστηκαν από τον κινηματογραφικό φακό να βαδίζουν μαζί.        

Σύμφωνα με ανακοίνωση των προσώπων του «Keep Walking Greece» θα είναι στον αέρα για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα και θα καλεί τους Έλληνες να συνεισφέρουν στη συνέχεια της ταινίας, βάζοντας φωτογραφίες και προσθέτοντας το δικό τους μήνυμα για την Ελλάδα που συνεχίζει να προχωρά - στη σελίδα του Johnnie Walker στο Facebook (http://www.keepwalkinggreece.gr/).  


«Εμείς, η ελληνική ομάδα του Johnnie Walker ελπίζουμε να κάνουμε την αρχή με το «Keep Walking Greece». Πιστεύουμε ότι κι εσείς μαζί με εμάς μπορείτε να διαδώσετε το μήνυμα μέσα από τη δύναμη του λόγου σας, ότι η Ελλάδα συνεχίζει να προχωρά», αναφέρεται στην ανακοίνωση.     

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον δημιουργικό διευθυντή της εταιρείας, Λεωνίδα Αρβανίτη, που μίλησε στον ΑΘΗΝΑ 9.84
, «δεν αποκλείεται η διαφήμιση να προβληθεί σε ένα δεύτερο χρόνο και στο εξωτερικό».
Δείτε το :
http://www.youtube.com/watch?v=KuohOqhOTUk&feature=player_embedded

(newpost)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...