Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Αρχές Μαρτίου η παρουσίαση του iPad 3;


Η γνωστή ιστοσελίδα AllThingsD.comεπικαλείται σε δημοσίευμά της πηγέςπροσκείμενες στην Apple, σύμφωνα με τις οποίες η εταιρεία από το Cupertino είναι αποφασισμένη να παρουσιάσει στο κοινό το επόμενο iPad μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα.

Πιο συγκεκριμένα, η Apple φέρεται έτοιμη να κάνει τα αποκαλυπτήρια τουiPad 3 την πρώτη εβδομάδα τουΜαρτίου, σε χώρο που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός. Επίσης, δε μπορεί να γίνει ακόμη κάποια εκτίμηση σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει το νέο iPad στα καταστήματα.

Φυσικά, η Apple τηρεί σιγήν ιχθύος και δεν ανακοινώνει τίποτα για τη νέα της ταμπλέτα. Προφανώς, θα ακολουθήσει τη γνωστή τακτική και θα αποστείλει προσκλήσεις σε εκπροσώπους του Τύπου λίγες ημέρες πριν την παρουσίαση.

Η αγορά έχει προεξοφλήσει εδώ και καιρό την παρουσίαση του iPad 3 στις αρχές της άνοιξης, οπότε η αναφορά του AllThingsD δεν προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση. Όσο για τατεχνικά χαρακτηριστικά του iPad 3, οι πληροφορίες των τελευταίων μηνών κάνουν λόγο για γρηγορότερο επεξεργαστή και οθόνη υπέρ-υψηλής ανάλυσης.

Πηγή: AllThingsD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Media Metadata

Networked Blogs

like

Συνολικές προβολές σελίδας