Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Πρεμιέρα για το ελληνικό Inked με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου



Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ζοφερό για τον κλάδο κλίμα, ειδικά μετά τις σημερινές εξελίξεις σε πολλά μαγαζιά, έρχεται και μια νότα αισιοδοξίας, αφού όπως μάθαμε βγαίνει αύριο στα περίπτερα η ελληνική έκδοση του Inked. Το περιοδικό που αποτυπώνει με τον πιο πετυχημένο τρόπο την κουλτούρα, το στυλ και την τέχνη του tattoo και κυκλοφορεί σε ΗΠΑ, Αυστραλία/Νεα Ζηλανδία, Βραζιλία και Γαλλία.

Η ελληνική έκδοση του Inked, θα κυκλοφορεί κάθε μήνα από τις «Μελλοντικές Εκδόσεις», με τον εκδότη του περιοδικού Γιώργο Πούλο (ο οποίος επί σειρά ετών υπήρξε διευθυντής έκδοσης σε γνωστά περιοδικά όπως το Penthouse, Out Of Limits κ.α) να στοχεύει στην έκδοση ενός ανατρεπτικού για την Ελλάδα εντύπου. Με εξώφυλλα γνωστών ελλήνων και ελληνίδων που έβαλαν για πάντα το tattoo στην ζωή τους, μόνιμες στήλες, συνεντεύξεις, μόδα αλλά και την περίφημη Inked Scene που θα είναι αφιερωμένη στους πιο καταξιωμένους έλληνες tattoo artists.


Στο πρώτο τεύχος φωτογραφίζεται η ταλαντούχα Πηνελόπη Αναστασοπούλου που είναι fan των tatoo και εκτός της υποκριτικής επέδειξε φέτος και υψηλές ικανότητες στο πατινάζ στον πάγο.
(enimerosi24)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...