Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Ο Αλαφούζος θα φέρει την Huffington Post στην Ελλάδα

-απο www.parapolitika.gr

Ρόλο - κλειδί στις κουβέντες έχει ο διευθυντής της "Καθημερινής" Αλέξης Παπαχελάς.

Τις τελευταίες μέρες έχει κυκλοφορήσει στην πιάτσα, η πληροφορία, που θέλει την ιδιοκτήτρια της αμερικανικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας Huffington Post, Αριάνας Χάφινγκτον, να έχει ξεκινήσει συνομιλίες για τη δημιουργία ιστοσελίδας και στην Ελλάδα. Το parapolitika.gr, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι η ιδιοκτήτρια του πλέον επιτυχημένου site, έχει ανταλλάξει ήδη τα πρώτα memo, με ανθρώπους του Συγκροτήματος Αλαφούζου. Πρωταγωνιστικό ρόλο στις μέχρι τώρα επαφές φαίνεται να έχει παίξει ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς.


Στο Συγκρότημα του Νέου Φαλήρου, θεωρούν ότι στην περίπτωση που θα καταφέρουν να επιτύχουν την συνεργασία με την Huffington Post, ότι θα έχουν κερδίσει μια σημαντική θέση, έναντι του ανταγωνισμού στο διαδίκτυο. Για την ιστορία και μόνο αξίζει να σημειωθεί ότι η Huffington Post έχει υπογράψει επίσης συμφωνία με τον ιταλικό όμιλο μμε L'Espresso, εκδότη της εφημερίδας La Repubblica.

ΑΞΙΖΕΙ: Η συζήτηση των Αλαφούζων με την ιδιοκτήτρια της Huffington Post, γίνεται σε επίπεδο προσώπων. Αυτό σημαίνει ότι δεν αφορά τον ΣΚΑΙ, ως επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Media Metadata

Networked Blogs

like

Συνολικές προβολές σελίδας