Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Αιφνιδίασε η είδηση του enimerosi24 ότι ο Κοντομηνάς πουλάει τον Alpha προς 50 εκ. ευρώ – πάντως οι συζητήσεις ξεκίνησαν


Χαμός έχει συμβεί με την είδηση που αναρτήθηκε στο enimerosi24 και θέλει τον Δημήτρη Κοντομηνά πριν καλά – καλά πάρει πίσω τον Alpha από τους γερμανούς να τον πουλάει προς 50.000.000 ευρώ! Είναι γνωστό ότι ο επιχειρηματίας ξέρει πολύ καλά πότε να πουλάει και πότε να αγοράζει, η περίπτωση όμως του Alpha μπορεί να είναι και μοναδική στον κόσμο (!), αφού ο Δημήτρης Κοντομηνάς κατάφερε να τον πουλήσει αρχικά στους γερμανούς προς 130.000.000 ευρώ και να τον πάρει πάλι πίσω χωρίς να δώσει ούτε ένα ευρώ! Και τώρα έρχεται η πληροφορία από τραπεζικούς κύκλους ότι στο κανάλι της Κάντζας μπαίνει πωλητήριο, την ώρα που όλοι συζητούσαν τις αλλαγές στις οποίες θα προχωρήσει και με ποιους θα τις υποστηρίξει.


Πλέον, δημοσιογράφοι και παράγοντες της τηλεοπτικής αγοράς «ψάχνονται» να δουν τι έχει συμβεί… Ενημερώνουμε λοιπόν ότι ο επιχειρηματίας συζητά ήδη με ενδιαφερόμενους επενδυτές και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις, άλλωστε το θέμα του Alpha θα μας απασχολεί για πολύ καιρό από δω και πέρα!

- απο enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Media Metadata

Networked Blogs

like

Συνολικές προβολές σελίδας