Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Νέα ταινία για την πριγκίπισσα Diana

Μάχη στήθος με στήθος για τις Charlize Theron και Carey Mulligan για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Νέα ταινία, προϋπολογισμού 30 εκατ. λιρών, σχεδιάζουν Βρετανοί παραγωγοί με επικεφαλής τον Stephen Evans, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τη «Σιδηρά Κυρία». Το σενάριο θα είναι βασισμένο στα απομνημονεύματα του σωματοφύλακα της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, ενώ η ιστορία θα περιοριστεί στα χρόνια πριν από το διαζύγιο με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Ο Evans λέει ότι θέλει να δείξει στον κόσμο την αλήθεια σχετικά με το τι συνέβη στην Diana πριν από το διαζύγιό της με τον πρίγκιπα. Φέτος θα έκλεινε 51 χρόνια ζωής. Τον ρόλο του σωματοφύλακα Ken Wharfe, θα υποδυθεί ο Ewan McGregor. Ο Wharfe ήταν ο φύλακας-άγγελος των William και Harry, τον αποκαλούσαν θείο Ken, ενώ δημοσίευσε ένα αμφιλεγόμενο βιβλίο «Diana: Καλά φυλαγμένο μυστικό» το 2007.

Το φιλμ αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το 2013, σύμφωνα με τον Evans, ενώ θα πραγματεύεται τα έντεκα χρόνια ζωής της πριγκίπισσας μετά τη γέννηση του Harry. Δεν θα ασχοληθεί καθόλου με τη σχέση της με τον Dodi Fayed ή τις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τον θάνατό της σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι το 1997.

Αυτό που προβληματίζει τους παραγωγούς είναι ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την Diana με επικρατέστερες υποψήφιες της Charlize Theron και Carey Mulligan

H ταινία του Evans θα είναι η Τρίτη σχετικά με την Diana που θα γίνει στα επόμενα δύο χρόνια. Η Keira Knightley και η Scarlett Johansson φημολογείται ότι θα πρωταγωνιστήσουν σε ταινία με τίτλο « Diana», ενώ η ανερχόμενη Αμερικανίδα Jessica Chastain θα πρωταγωνιστήσει στο «Caught in Flight». Αυτή η ταινία θα πραγματευτεί την ερωτική σχέση της Diana με τον καρδιοχειρουργό Hasnat Khan.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL
(real.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...